ŠIJAN JE PRE BOJANE LJUBIO OVU CRNOKOSU: Mirko je dugo bio u vezi sa Oljom, a mnogi je i sad porede sa RODIĆEVOM! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

DA LI JE SE SEĆATE?

ŠIJAN JE PRE BOJANE LJUBIO OVU CRNOKOSU: Mirko je dugo bio u vezi sa Oljom, a mnogi je i sad porede sa RODIĆEVOM! (FOTO)

Stars -

Mirko Šijan, sin pevačice Goce Božinovske postao je otac kada je dobio prvo dete sa izabranicom Bojanom Rodić. Ono što je poznato je da je Mirko pre nje ljubio drugu crnokosu.

Mirko se sada ne odvaja od Bojane koja mu je podarila sina Zorana, a nekada je bio sa Oljom Radoičić sa kojom su mnogi poredili Rodićevu.

Mirko Šijan, Bojana Rodić, rođenje deteta, proslava, gosti
foto: Zorana Jevtić

Šijan i Olja bili su u višegodišnjoj vezi, a kada je Mirko upoznao Bojanu preko Veljka i Bogdane, navodno mu se odmah dopala.

Olja je pre Šijana bila u vezi sa fudbalerom Urošem Ćosićem. Njih dvoje su bili zajedno čak 6 godina, a onda se dogodila ljubav sa Šijanom. Ono što je takođe interesantno jeste činjenica da je Olja nerazdvojna sa bivšom devojkom Veljka Ražnatovića, Mašom Terzić.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:15

TATA MIRKO SE LATIO MIKROFONA! Šijan zapevao na žurki u Surčinu: Pustio glas i pokazao koliko voli malog Zorana i BOJANU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track