DŽEJEVA ANDRIJANA PROSLAVILA ROĐENDAN: Na slavlju se pojavila i žena pokojnog pevača, svi u čudu: One su u dobrim odnosima?!
Foto: Printskrin/Instagram

HAOS

DŽEJEVA ANDRIJANA PROSLAVILA ROĐENDAN: Na slavlju se pojavila i žena pokojnog pevača, svi u čudu: One su u dobrim odnosima?!

Stars -

Andrijana Tomanić javnosti je postala poznata nakon smrti pevača Džeja Ramadanovskog kada se saznalo da mu je bila veliki oslonac i to poslednjih 20 godina. Živeli su zajedno na Dorćolu, a ona je bila ta koja ga je zatekla u besvesnom stanju tog kobnog dana.

Andrijana Tomanić, Džej Ramadanovski
foto: Damir Dervišagić

Da ju je prihvatila njegova porodica bilo je više nego jasno kada se njeno ime našlo među ožalošćenima na umrlici, a da zle krvi među njima nema ni nakon smrti pevača i njegove želje da ona ostane u stanu na Dorćolu potvrđuju najnovije fotografije.

Marija Ramadanovski, Andrijana Tomanić
foto: Printskrin/Instagram

Naime, Andrijana je proslavila rođendan, kako kaže, prvi bez Džeja što joj je jako teško palo, ali prijatelji kažu da je slavlje napravila jer zna da bi on to tako želeo. Ipak, govor koji je održala i poruku koju je ostavila na stranici koju vodi nakon njegove smrti, rasplakali su mnoge. Uz fotografiju sa prošlogdišnjeg rođendana na kojoj je sa njim i njegovim unucima poručila je:

- Moj rođendan, a tebe sa nama nema. Nedostaješ" uz heštegove "jedan jedini neponovoljivi" i "zauvek u srcu".

Fotografije sa Andrijaninog intimnog slavlja podelila je i ćerka pokojnog pevača Marija, a njima se vidi da je među zvanicama bila i Džejeva supruga Nada, sa kojom je zakonski ostao venčan do smrti iako su godinama unazad bili razdvojeni.

Marija Ramadanovski, Andrijana Tomanić
foto: Printskrin/Instagram

Ove fotografije, kao dokaz da su Andijana i Nada u dobrim odnosima i posle smrti pevača oduševile su mnoge njihove prijatelje, ali i pratioce na društvenim mrežama koji nisu krili čuđenje pa su o tome otvoreno i pisali ispod objave Marije Ramadanovski.

"Neka je Andrijani sa srećom, lepo je što se poštujete", "Pa njih dve su u dobrim odnosima, pa to je divno", "Vi ste primer kako se poštuje nečija želja i nakon smrti"...samo su neki od komentara.

Posebno emotivan momenat na slavlju je bio kada je Andrijana održala govor, ali i kada je u njenu čast zapevala mlađa pevačeva ćerka Marija.

Legendarni pevač preminuo je 6. decembra, nakon što ga u stanu gde su živeli zajedno pronašla Andrijana, sa kojom je živeo, a koja mu je ujedno svih ovih godina bila menadžerka. O njihovom odnosu prvi za javnost progovorio njihov zajednički prijatelj Rule:

- Svi znaju za Andrijanu. Ta žena je čudo. Ona je njemu bila i leva i desna ruka. Ja ga poznajem 25 godina, a oni su poslednjih 20 živeli zajedno. Ona je, kako je to voleo da kaže, njegova bela žena. Želeo je da napiše knjigu koja bi se zvala baš tako, „Bela žena“. Svi su znali - kad ne mogu da dobiju Džeja, zovi Andrijanu ili Ruleta. Ona je sjajna, ona je neko ko mnogo voli Džeja. O svom odnosu nikad nisu pričali, ali to se znalo. Doduše, niko ih nije ni pitao o tome.

Džej Ramadanovski
foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/S.M./Blic

Bonus video:

00:08

LUNA SE ZAMALO ZAKUCALA U STUB DOK JE SNIMALA OVAJ VIDEO! Đoganijeva i Miljković šetali bez bebe, Marko je upozorio: Pazi, bandera

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track