NAJPOPULARNIJA DECA SLAVNIH: Svi se pitaju da li će nadmašiti uspeh roditelja, a vezuje ih ISTA STVAR!
Foto: Kurir

NASLEDNICI POZNATIH

NAJPOPULARNIJA DECA SLAVNIH: Svi se pitaju da li će nadmašiti uspeh roditelja, a vezuje ih ISTA STVAR!

Stars -

Mnogi od njih se odlučuju da, po uzoru na uspešne roditelje, uplove u muzičke vode i nastave putem zvezda.

Najpopularnija naslednica među popularnom decom poznatih svakako je Anastasija Ražnatović.

Ona na Instagramu broji čak milion fanova, a njene pesme imaju ogroman broj pregleda na Jutjubu. Sada već uspešna pevačica počela je da se pojavljuje s mamom Cecom i tatom Željkom Ražnatovićem u emisijama čim se rodila, ali prava popularnost za nju je došla sa Instagram erom. Kada je već postala jedna od najvećih zvezda na društvenim mrežama, Anastasija se okušala i u svom prvom poslu, manekenskom, a potom je snimila nekoliko hitova i popela na sam estradni tron.

Anastasija Ražnatović
foto: Nemanja Nikolić

Jedna od najpopularnijih pevačica mlađe generacije, je svakako i ćerka estradnog para Mileta Kitića i Marte Savić, mlada Elena Kitić. Ona se ne oglašava u medijima, ali svojim umetničkim izrazom nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Poznata je po skupim krpicama, vanvremenskoj lepoti i vokalnim sposobnostima. Svojim atraktivnim izgledom i ekstravagntnih odevanjam uveliko diktira trendove i postavlja standarde na muzičkoj sceni Srbije. Mnogi joj predviđaju blistavu karijeru.

Elena Kitić
foto: Instagram

Nikoliji Jovanović popularnost je bila zagarantovana još dok je bila u pelenama, kada se s majkom Vesnom Zmijanac pojavljivala na naslovnim stranama, a već sa pet godina našla se i na televiziji, u maminom spotu za pesmu „Kad bih znala kako si“. Svoj put zvezde nastavila je da razvija u rijalitiju, a kasnije se latila mikrofona, nanizala nekoliko hitova i stupila u vanbračnu zajednicu sa muzičarem Reljom Popovićem kom je rodila dve ćerke. Svoj muzički put od početka karijere pa do danas Nikolija je znatno menjala, te je u muzičkom izražavanju danas znatno mekša nego sa prvim singlovima. Uprkos svemu Nikolija popularnost godinama održava na zavidnom nivou.

Nikolija Jovanović
foto: ATA Images

Folk pevačica Ilda Šaulić svojom pojavom na muzičkoj sceni oduševila je sve, a tek kada se pročulo da je ćerka legendarnog Šabana Šaulića, javnost je pala u trans. Divna energija kojom zrači i raskošan glas, Ildu godinama održavaju u samom vrhu estradnog neba, a na njenu lepotu niko ne može da ostane ravnodušan.

Ilda Šaulić
foto: Nemanja Nikolić

Pobedom na najprestižnijem muzičkom takmičenju u Evropi, popela se na sam tron regionalne muzičke scene, a s obzirom da dolazi iz muzičke porodice, nije ni čudo što je čitavu Evropu razgalila svojim talentom. Marija Šerifović pleni svojom energijom i vokalom, a tek u kombinaciji sa majkom Vericom Šerifović, sa kojom je svojevremeno snimila i duet, nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Marija Šerifović
foto: Printscreen/Youtube

Ćerka dramskog pisca Duška Kovačevića, džez umetnica Lena Kovačević, poznata je kao jedna od najlepših dama na našoj javnoj sceni. Svojim talentom i lepotom istakla se pre nekoliko godina, a u poslednje vreme samo ređa hitove.

LENA KOVACEVIC
foto: Dragan Kadić

Pevač Marinko Rokvić i njegova supruga Slavica nekoliko decenija su u ljubavi i uprkos raznim trzavicama uspeli su da sačuvaju svoj brak. Roditelji popularnog pevača Nikole Rokvića, jako su vezani za sina i unuke, sa kojima se trude da provode što više vremena. Nikola je početkom dvehiljaditih odlučio da krene očevim stopama, i tom prilikom snimio nekoliko hitova koji se slušaju i dan danas.

Nikola Rokvić
foto: Marina Lopičić

Ćerka tragično preminulog pevača na vrhuncu karijere, Nina Rešića, proslavila se učešćem u poslednjoj sezoni najgledanijeg rijalitija "Zadruga". Sandra Rešić se britkim jezikom, čvrstim stavom i raskošnim vokalnim sposobnostima istakla u poslednoj sezoni rijalitija, a mnogi su u njoj prepoznali potencijal dobrog rijaliti igrača.

Sandra Rešić
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/Pink.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track