AMAR GILE OTKRIO DA GA JE JURILA RIJALITI UČESNICA, NATAŠA RADAN SE PREPOZNALA: Pozvala ga na SUOČAVANJE, a isplivala i PREPISKA?
Foto: Printscreen/Instagram

HAOS

AMAR GILE OTKRIO DA GA JE JURILA RIJALITI UČESNICA, NATAŠA RADAN SE PREPOZNALA: Pozvala ga na SUOČAVANJE, a isplivala i PREPISKA?

Stars -

Folker Amar Gile Jašarspahić je u lajv uključenju u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji otkrio da ga je dugo proganjala jedna bivša rijaliti ućesnica i da se jedva otkačio od nje.

Iako on nije imenovao rijaliti učesnicu, Nataša Radan se očigledno pronašla i nije mogla da ostane imuna na ovakve reči.

- Nema potrebe da se pere više i prebacuje sve na mene, da ja ispadam paćenica, mislila sam da je drugačiji, sada vidim da je isti smrad kao i drugi. Nikada ga nisam proganjala, niti je meni bila potrebna reklama preko njegovog imena. Dok sam ja bila "bolesnica" u Zadruzi, on je gledao moje storije na fan stranicama, imam i dokaze. Bolje neka pazi šta priča o meni, jer sam ja spremna na suočavanje, kada god poželi. Želim da se stavi tačka na ovu priču! - rekla je Nataša vidno izrevoltirana.

Nataša Radan
foto: Sonja Spasić

Takođe, isplivale su navodne prepiske u kojim je Amar ljubomorisao Nataši zbog fotografije sa Slobom Radanovićem:

- Varaš me sa Slobom - rekao je Amar.

- Ja tebe? Nikada! - napisala mu je Nataša.

- Voliš li me, upitao ju je navodno Amar Gile.

- Naravno, napisala je Nataša.

- Volim i ja tebe, joj što nisam sada sa tobom", napisao je navodno Amar Gile.

Nataša Radan, Amar Gile
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Pink.rs/M.M.

Bonus video:

00:37

JELENA KOSTOV I AMAR GILE GOSTI NA KURIR TV: Pevač priznao da se JEDVA OTKAČIO nabacivanja jedne naše poznate RIJALITI UČESNICE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track