KAJA IMA 37, A NJENA ĆERKA 19 I SVI IM PIŠU DA SU KAO SESTRE: Pevačica ćerki uputila emotivne reči, a izgledaju kao 1.000.000 $!
Foto: ATA Images

DOBILE SU BROJNE POHVALE

KAJA IMA 37, A NJENA ĆERKA 19 I SVI IM PIŠU DA SU KAO SESTRE: Pevačica ćerki uputila emotivne reči, a izgledaju kao 1.000.000 $!

Stars -

Katarina Kaja Ostojić mlada je dobila ćerku Nikolinu, koja sada ima 19 godina. Pevačica je objavila porodičnu fotografiju na društvene mreže i oduševila pratioce.

Kaja je sa ćerkom otišla u Francusku, pa je podelila emotivne reči sa svima.

"Zenica oka mog. Ponosna sam na sve što si postala, i u kakvu divnu ženu rasteš. Hvala nebesima što je pubertet na izmaku i što je sada tako lepo i lako biti tvoja mama", napisala je pevačica, a mnogi su ih obe pohvalili.

Podsetimo, Kaja je sa prvim mužem Nikolom Dragojlovićem uplovila u vezu u četvrtom razredu gimnazije, a sa 18 godina je ostala u drugom stanju, pa je školu vanredno završila. Njeni roditelji nisu podržavali vezu sa Nikolom jer im nije bilo pravo to što njihova ćerka nije završila školu i što je veoma mlada ostala trudna. Kaja je raskinula sa Nikolom kada je njihova naslednica Nikolina imala šest meseci i preselila se kod roditelja u Novi Sad.

Katarina Kaja Ostojic, Kaja Ostojic
foto: ATA Images

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

01:06

KAJA OSTOJIĆ REŠILA: Sa udajama sam ZAVRŠILA! Otkrila kako njen dečko Mateo reaguje na njenu odluku!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track