ZABRANITE DECI DA U KUĆI POMINJU MOJE IME! Džehva posle tverka sa devojčicom napisala PISMO: Boli me, i ja sam od krvi i mesa!
Foto: Printscreen/Premijera

ODGOVORILA SVIMA KOJI SU JE NAPADALI

ZABRANITE DECI DA U KUĆI POMINJU MOJE IME! Džehva posle tverka sa devojčicom napisala PISMO: Boli me, i ja sam od krvi i mesa!

Stars -

Pevačica Teodora Džehverović bila je na meti javnosti i udaru tviteraša kad je na jednoj proslavi "tverkovala" sa devojčicom, a sad se oglasila dužim pismom.

Kako je pevačica napisala, rođendan je bio privatni, kao i da ju je devojčica zasenila energijom.

Teodora Džehverović
foto: Damir Dervišagić

"Veliki pozdrav drugari, javljam vam se na ovaj način, jer drugačije u ovom trenutku ne mogu. U poslednjih par dana digla se velika prašina i pompa u vezi mog nastupa na 18. rođendanu. Evo o čemu se radi... Rođendan je bio privatnog karaktera, gde su bili stariji, tinejdžeri, ali i dečica, što je normalno valjda na 18. rođendanu gde zovete svoju rodbinu i njihovu decu. U prvom redu je bila devojčica koja me je svojom energijom zasenila. U momentu sam videla sebe i toliko sam se raznežila. Imala je neverovatan osećaj za ritam i muziku, nisam mogla da je ne izvedem na binu", napisala je Teodora, pa potom dodala da, ako roditelji misle da je loš primer omladini, jednostavno - zabrane da se u njihovoj kući ona spominje.

1 / 3 Foto: Printscreen/Instagram

"Ono što je sigurno i šta mogu da garantujem jeste da JA, Teodora Džehverovic nisam loš primer za vašu decu! Odlično razumem ovaj posao, volim da provociram, ali ono što je moja sustina jeste da sam ja jedna normalna devojka koja poštuje i ceni prave vrednosti u životu! Devojka koja je u životu sve svojim radom i trudom postigla!", nastavila je izmeđuostalog pevačica.

Teodora Džehverović
foto: Printscreen Twitter, ATA Images

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:09

NIKAD PRIRODNIJA MALA DŽEHVA: Teodora u kućnoj majici, raščupana i skoro bez ŠMINKE, snimljena neprepoznatljiva!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track