ABRONOŠA VAM OTKRIVA: Azija proganja Glumicu zbog makroa, Nina majka ide u zatvor zbog krađe!

trač

ABRONOŠA VAM OTKRIVA: Azija proganja Glumicu zbog makroa, Nina majka ide u zatvor zbog krađe!

Stars -

Zdravo dragi moji, polako se svi vraćamo sa odmora i privikavamo se na nove i stare obaveze, što je vrlo stresno priznaćete, pa će vam zato prijati jedna doza svežih tračeva. Odmah da počnem od ove frke oko Azije i njene mlađe koleginice, zvaćemo je Glumica. Videli ste već da jedna drugu optužuju po medijima i smeštaju afere. Neko je napisao da je Azija ljubomorna na mladu zvezdu jer je popularnije od njih i više zarađuje, što su gluposti. Istina je da je problem nastao kada je Glumica odlučila da promeni jato, odnosno da napusti dugogodišnjeg makroa s kojima je Azija sarađivala od početka karijere, on ju je i probio na sceni. Da bi joj se osvetili što ih je izdala, njih dvoje sad smišljaju svakakve stvari o Glumici, ali neće moći još dugo jer mala sad ima jaka leđa. Spetljala se sa jednim krimosom koji ulaže u njenu karijeru, pa je izvesno da će je on zaštiti od bivših saradnika.

Nina je naša sledeća tema. Reč je o devojci čiji je otac bio velika zvezda, a ona se srozala najniže što je moglo. Doduše, ne znam ni ko je očekivao od nje neki uspeh kad se iz aviona vidi da je antitalenat. Čula sam da je u problemima zbog majke i da zivka sve uticajne ljude da joj pomognu. Ninina majka je pokrala neke pare iz jedne institucije u kojoj je godinama radila, negde u unutrašnjosti države, i sad se suđenje bliži kraju pa joj ne gine robija. Nina bi da to nekako ispegla i da sredi da njena mama dobije nanogicu, ali slabe vajde od toga. Uskoro će biti veliki skandal oko toga.

Starija pevačica, zvaćemo je Kolač, opet je zapala u finansijske probleme, koliko čujem. Nedavno je i auto morala da da u zalog, jer je od zelenaša uzele pare pod kamatu. Moju izvori koji je poznaju nemaju pojma za šta se sad zadužili, ali je poznato za nju da voli da konzumira nedozvoljene supstance. Ranije su je viđali kako tumara ulicama i halucinira, priča sama sa sobom, baš je bili na ivici ludila. Već dugo je nigde nema i pitanje je u kakvom je sada stanju. I za kraj da vam kažem da sam načula da će "partnerka" Našminkanog uskoro ići na vantelesnu jer je njegova velika želja da postane roditelj, a ako se uzme u obzir njegovo seksualno opredeljenje, onda je jasno da je ovo jedini način da to ostvari.

Kurir.rs/ foto: Ilustracija

Stars
foto: kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track