Ana Sević: Sviđaju mi se žene!

Intervju, pevačica i voditeljka

Ana Sević: Sviđaju mi se žene!

Stars -
Često se okrenem za lepom ženom i uvek prokomentarišem - ništa lepše od lepe žene. Ali da bi me neka privukla, morala bih ponovo da se rodim

Lepa, zgodna, ali i praktična.Zvezda Granda Ana Sević za Kurir otkriva da joj se dopadaju lezbijke, ali da nije jedna od njih! Kaže da nikad nije bila ucenjena da mora da spava s nekim kako bi dobila posao i priznaje da sebe i dalje smatra početnicom.- Dobro, možda nešto iskusnijim početnikom! Čovek se uči dok je živ i tek me čeka rad, rad, rad. Ja sam od onih koji gledaju u svoje dvorište i mnogo mi se sviđa kako sam ga uredila. Kod komšija ne zavirujem.♦ Kako si živela pre takmičenja za Zvezde Granda?- Lepo, isto kao i sada. Stil života mi je isti. Bila sam okružena ljudima koji me vole i koje volim. Tako je i sada i to je najbitnije. Skoro si ugradila silikone i još nisi javno pričala zašto si to uradila. Zbog čega si povećala grudi?- Iskrena da budem, nemam potrebu da iznosim svoj medicinski karton u javnost. Sve što čovek radi treba da radi zbog sebe, a ne zbog drugih. Uvek sam se dobro osećala u svojoj koži, ali moramo biti i praktični (smeh). Imaš li više udvarača zbog silikona i šta ti dečko kaže za novi izgled?- Komentar dečka vam ne mogu reći. Ne zato što ga sebično i ljubomorno čuvam, nego zato što ga nemam. Zadovoljna i ispunjena žena sija i privlači svojom energijom. Mislim da mi žene više pridajemo značaj nekim stvarima nego oni, a ko te voli taj te voli pa i treća ruka da ti izraste. Bila si u Egiptu i pisali smo da si dobila ponudu jednog bogatog šeika. O čemu se tačno radi? Zlato, dukati?- Čik, čik, čik pogodi (smeh). Oni su vrlo simpatični i živo me zanima šta bi se desilo kad bi im neka rekla „da“. Jesi li na tom putovanju otkrila neku dobru plažu za vođenje ljubavi?- Sve i da sam htela da imam seks pored mora, nisam mogla. Moram priznati da plaže Hurgade nisu baš impozantne, a moja drugarica s kojom sam bila na odmoru umreće od smeha kad vidi ovo pitanje. Šta misliš o onoj: „Ma, ne mora da bude bogat, a ni neki lepotan. Važno mi je da me voli“?- Da me voli i da ga volim. I da nam večno sunce sreće sja. Mora i da me razume. Ima tu mnogo koječega, ali je ljubav osnov svega. Gde ima ljubavi, ima lepote, a gde ima lepote, ima i para. Da li te je ikada privukla neka žena?- Često se okrenem za lepom ženom i uvek prokomentarišem - ništa lepše od lepe žene! Ali da bi me neka privukla, morala bih ponovo da se rodim. Nemam ja ništa protiv, ali nisam iz te priče. Stariji ili mlađi muškarci?- Tu, mojih godina. Mada, kada prorade leptirići i srce preskoči, nema pravila. Čudna je to zverka. Jesi li ikada bila prevarena u vezi?- Moram da priznam da sam u svakoj vezi imala ljubav i poštovanje. Svesni smo vremena u kome živimo i, nažalost, mnoge stvari su iskrivljene i naopake. Poštovanje je za mene amin i bez njega ne može ništa da postoji. Muškarac mora biti muškarac i mora da zaštiti ženu po svaku cenu. Kad nije tako, ja se okrenem i odem. Imaš li naviku da se svetiš?- Oprostim, ne zaboravim, ali ne sudim jer nije na meni.

Silikone sam uradila zbog sebe. Dobro sam se osećala u svojoj koži, ali moramo biti i praktični
Silikone sam uradila zbog sebe. Dobro sam se osećala u svojoj koži, ali moramo biti i praktični

Milica Pavlović ima najveću perspektivu! Koja žena iz nove postave Zvezda Granda ima najveću šansu da uspe?- Pravila nema i mnogo faktora je u igri. Ovo važi za sve jer nas godine truda i rada tek čekaju, pa kako nam se zvezde nameste. Ako mora da bude jedna žena, odgovor je jasan - Milica Pavlović. Ona je svakako uspela da privuče pažnju. Priča se da su devojke sa estrade često uslovljene da grade karijeru preko kreveta. Znaš li nešto o tome?- Hvala bogu, nisam bila u takvoj situaciji i imala sam sreću da od samog početka bavljenja ovim poslom iza sebe imam ozbiljnu kuću kao što je „Grand“. U šali znam da kažem da sam zaštićena kao beli medved.

Priče rekla-kazala me ne dotiču Nekoliko puta si rekla da si sa svima u dobrim odnosima, kako je to moguće na estradi?- Mislim da je moja obaveza, kao i svakog profesionalca, da ostanem u dobrim odnosima sa ljudima s kojima sarađujem. Vrlo dobro znam da razlikujem bitno od manje bitnog i priče rekla-kazala me ne dotiču. Umem da odvojim poslovno od privatnog, tako da ne pridajem značaj mnogim stvarima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track