00:10

Luna Đogani

kristofer piše luni

MILJKOVIĆU, PRIPAZI ŽENU: Luna Đogani objavila PREPISKU sa MEKSIČKOM ZVEZDOM, uzbuđenje nije mogla da SAKRIJE: Ne sanjam! (VIDEO)

Stars -

Rijaliti zvezda i pevačica Luna Đogani nikad nije krila ljubav prema nekada veoma popularnoj tinejdžerskoj seriji "Rebelde", a sada je doživela da joj je se jedan od glavnih glumaca obrati.

Luna Đogani
foto: Printscreen/Instagram

Naime, Luna je stupila u kontakt sa Kristoferom Ukermanom, koji je tumačio lik Dijega u popularnoj seriji, a sa svojim pratiocima podelila je utiske kao i snimak prepiske.

Luna Đogani
foto: Instagram

- Okej, videli ste prošli stori gde sam okačila pesmu od mog omiljenog glumca španskog iz čuvene grupe Rebelde! Znate da sam pre par mesici otkrila da mi se on lično javio, evo i sad sam doživela da mi on lično pošalje njegovu pesmu i glasovnu poruku da podelim njegovu pesmu. Bože, Bože, Bože, ja doživela da Kristofer Ukerman, zvani Dijego iz Rebelde, meni da se obraća - napisala je Đoganijeva ne krijući radost i ushićenje.

Luna Đogani
foto: Instagram

S obzirom da je već stupila u kontakt sa glumcem, Miljković bi trebalo da pripazi da mu čuveni Dijego ne zavede ženu.

Podsetimo, Luna je svojevremeno otkrila da je i ćerki dala ime Mia baš po jednoj od glavnoj junakinja pomenute serije.

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:06

LUNA POZIRALA BEZ BRUSA I GOLOG STOMAKA! Đoganijeva nakon porođaja USPELA da povrati devojačku liniju, mreže se USIJALE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track