00:11

U JEKU MAJINOG SKANDALA SA CAREM, JANJUŠ PROVOCIRA?! Ne odvaja se od ENE, i poručuje: U SIGURNIM sam rukama moje BIVŠE! (VIDEO)

sad mu je bivša zlatna

U JEKU MAJINOG SKANDALA SA CAREM, JANJUŠ PROVOCIRA?! Ne odvaja se od ENE, i poručuje: U SIGURNIM sam rukama moje BIVŠE! (VIDEO)

Stars -

Bivši rijaliti učesnik Marko Janjušević Janjuš, danas se već oglasio povodom navoda da se njegova bivša Maja Marinković potukla sa Filipom Carem, a njegova nova objava sa Instagrama naišla je na veliku pažnju.

Marko Janjušević Janjuš
foto: Printscreen/Pink

Naime, Janjušević je objavio snimak na kom se vidi kako ga njegova bivša supruga Ena vozi u automobilu, u kom se takođe nalazi i njihova ćerka Kruna. Janjušević je uz snimak napisao "Zlatne ruke moje bivše žene, u sigurnim sam rukama" što su mnogi protumačili kao aluziju na novu tuču njegove bivše devojke zbog koje se i razveo od Ene.

Marko Janjušević Janjuš
foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, danas je u medijima kao bomba odjeknula vest da su se Car i Maja potukli, a Janjuš je povodom toga izjavio sledeće:

"Otkud to, brate mili? Zaj*bavaš?! Au, brate! Želim im sve najbolje. Samo da budu živi i zdravi do kraja rijalitija i sve najbolje im želim. Ne bih da im se mešam u ljubavni odnos, neću ni sad, niti ću nadalje" - rekao je Janjuš za Pink.rs.

Maja Marinković, Filip Car
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:44

LUNA OBJAVILA KONKURS ZA NOVE PRIJATELJE: Stari je izbegavaju otkad se PORODILA, a evo koji su USLOVI da se družite sa Đoganijevom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track