MAJA MARINKOVIĆ PESNICOM UDARILA DRUGARICU! NOVI detalji tuče u Beču: Prvo joj je lupila ŠAMAR, a onda iz sve snage u glavu!
Foto: Printscreen/Instagram, Printscreen

UŽAS

MAJA MARINKOVIĆ PESNICOM UDARILA DRUGARICU! NOVI detalji tuče u Beču: Prvo joj je lupila ŠAMAR, a onda iz sve snage u glavu!

Stars -

Bivši zadrugari Maja Marinković i Filip Car prošle nedelje napravili su haos u austrijskoj prestonici, kada su se potukli u stanu u kojem su odseli, a tokom jednog od brojnih sukoba da ih razdvoji pokušla je i Dragana.

Filip Car, Maja Marinković
foto: Nemanja Nikolić, Nikola Anđić

Naime, Ermina je u emisiji "Zadruga - Narod pita" otkrila da je Dragana pokušala da zaustavi tuču Maje i Filipa, da ih razdvoji, ali je zato ona izvukla deblji kraj. Maja ju je ošamarila i iz sve snage udarila pesnicom u glavu u trenucima besa.

Maja Marinković
foto: Pritnscree/TikTok

Da podsetimo, Maja Marinković i Filip Car upoznali su se u rijalitiju "Zadruga", gde je on bio u vezi sa Minom Vrbaški, a ona sa Markom Janjuševićem Janjušem. Po izlasku iz rijalitija, njih dvoje su se zbližili, a iako javno još nisu obelodanili svoju vezu, bivši cimeri iz Bele kuće govorili su javno da su njih dvoje zajedno.

Maja Marinković, Filip Car
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:14

ZBOG OVOG SNIMKA JE SIMOVA PLAKALA U EMISIJI: Isplivao snimak MAJE MARINKOVIĆ u krevetu TARINOG bivšeg!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track