MILJANA SA SESTRAMA I MAJKOM ULAZI U ZADRUGU 5? Kulićke spremne da pokore RIJALITI, a evo gde će za to vreme biti NJIHOV OTAC!
Foto: Nemanja Nikolić, Instagram

HAOS U NAJAVI

MILJANA SA SESTRAMA I MAJKOM ULAZI U ZADRUGU 5? Kulićke spremne da pokore RIJALITI, a evo gde će za to vreme biti NJIHOV OTAC!

Stars -

Miljana Kulić navodno ulazi u "Zadrugu 5" sa sestrama Tijanom (24) i Anom (19) i majkom Marijom (46).

Marija Kulić, Miljana Kulić
foto: Printscreen, Printscreen/Instagram

Kontroverzna Nišlijka je već potpisala ugovor za petu sezonu najgledanijeg rijalitija, dok njene sestre i majka navodno ovih dana sa producentima dogovaraju detalje svog ulaska.

- Miljana je već bila na sastanku sa čelnicima Pinka i dogovorila i honorar i uslove za svoj ulazak u "Zadrugu 5". Ona učestvuje od prve sezone rijalitija, pa je taj sastanak trajao vrlo kratko. Sve su dogovorili za desetak minuta! - priča izvor.

Kako bi poslednja sezona bila i najbolja, produkcija je odlučila da u rijaliti navodno uvede i Miljaninu majku Mariju, ali i sestre Tijanu i Anu.

Miljana Kulić, Ana Kulić
foto: Printscreen/Instagram, Nemanja Nikolić

- To će biti prvi put da sve tri sestre Kulić budu u rijalitiju. Tijana i Ana uveliko pregovaraju sa produkcijom i uskoro bi trebalo da potvrde svoje učešće. Marija će u rijaliti ući nešto kasnije, najverovatnije oko Nove godine, dok ne završi terapiju... - priča izvor i dodaje da u rijaliti neće ući Miljanin otac: - Siniša će ostati kod kuće jer mu je zdravlje ugroženo i ne bi smeo da se izlaže stresu. - Miljana, Tijana i Ana su karakterno totalno drugačije, pa ćemo sigurno gledati njihove česte svađe. Gledaocima će biti zanimljivi i ljubavni životi Miljaninih sestara. - priča izvor i dodaje kako je siguran da će zadrugari odlepiti za Miljaninim sestrama:

Miljana je potvrdila da ulazi u rijaliti, ali o sestrama nije smela da priča. - Ulazim u "Zadrugu", na vašu sreću. Htela sam da smršam još koji kilogram, ali moram odmah da uđem, pa ću mršavljenje nastaviti unutra. Nadogradiću kosu i uradiću nekoliko korekcija na licu. Videćete me i sa novom frizurom - rekla je Kulićeva.

Miljana Kulić, Marija Kulić
foto: Printscreen/Pink, Nemanja Nikolić

Kurir.rs/Informer/M.M.

Bonus video:

01:14

NAŽALOST ULAZIM U ZADRUGU, STAVLJAM KOSU I RADIM PAR KOREKCIJA! Miljana potvrdila ulazak, pa pokazala da se nalazi na GROBLJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track