OTKAZALA SVE NASTUPE ZBOG KORONE, A TO ĆE PUNO DA JE KOŠTA: Aleksandri Mladenović zbog bolesti izmaklo skoro 35.000 EVRA!
Foto: Printscreen/Premijera

HAOS

OTKAZALA SVE NASTUPE ZBOG KORONE, A TO ĆE PUNO DA JE KOŠTA: Aleksandri Mladenović zbog bolesti izmaklo skoro 35.000 EVRA!

Stars -

Pevačica Aleksandra Mladenović provodi vreme u samoizolaciji jer je zaražena korona virusom. Zbog novonastale situacije, ona je bila primorana da otkaže brojne nastupe jer će naredne dve nedelje provesti u izolaciji.

Kontra šou
foto: Stefan Stojanović

Poznato je da je Mladenovićeva jedna od najangažovanijih „Zvezda Granda”, te da gotovo svaki dan ima zakazanu tezgu, a nedavno je otkrila da mesečno ima 24 nastupa. Priznaćete, ozbljna brojka i što se tiče nastupa, ali i zarade.

Kako se saznaje od izvora iz pevačicnog tima ona zarađuje 5.000 evra po nastupu, što će reći da joj novonastala situacija oduzela veliki priliv novca. Kako nam je rekla, ona je otkazala sedam nastupa, što znači da je u gubitku 35.000 evra.

Aleksandra Mladenović
foto: Instagram

– Dobro sam, hvala vam na pitanju. Morala sam da otkažem sedam nastupa, sada mi je najbitnije da se oporavim, o novcu ne razmišljam – kazala je Aleksandra ljubazno.

Inače, Mladenovićeva je još tri godine vezana za „Grand” sa kojim je potpisala ugovor i kao deo te produkcijske kuće, ona im daje 30% od svoje zarade, što znači da je za sedam nastupa ona izgubila 35.000 evra, s tim što ovaj iznos treba umanjiti za sumu novca koju daje kući za koju radi.

– Imam ugovor još tri godine, pa ću videti da li ću da nastavim tamo ili ne. Za sada kako razmišljam, verovatno ću ostati – ispričala je pevačica, govoreći o nastavku saradnje sa ovom produkcijskom kućom.

Aleksandra Mladenović
foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs/S.M./24sedam

Bonus video:

00:29

CECA LESKOVČANE OČARALA ŠLICEM DO KUKA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track