S*KS, NASILJE I DROGA! Hankin sin nije jedini: Ova deca poznatih završila su iza rešetaka, evo kakva KRIVIČNA DELA su pravila!
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić, ATA images

prkose zakonu

S*KS, NASILJE I DROGA! Hankin sin nije jedini: Ova deca poznatih završila su iza rešetaka, evo kakva KRIVIČNA DELA su pravila!

Stars -

Sin pevačice Hanke Paldum Mirzad Brkić uhapšen je, kako prenose bosanski mediji, u Neumu zbog napastvovanja jedne devojke (26) i prisiljavanja na seks. Vest je potvrdila i PR policije u Neumu.

Hanka nije jedina poznata ličnost čije je dete završilo iza rešetaka.

Hanka Paldum, sin, lisice
foto: Dragan Kadić, Shutterstock, Printscreen Facebook

Sin Snežane Đurišić, Marko Gvozdenović, izašao je iz zatvora nakon što je tri meseca proveo iza rešetaka zbog sumnje da je opljačkao porodičnu kuću u Jajincima, ali i pretio majci. Snežana je otkrila da njen sin, nakon izlaska iz zatvora, živi potpuno normalan život.

Marko Gvozdenović, Snežana Đurišić
foto: Ana Paunković, Marina Lopičić

Mirka Šijana, sina Goce Božinovske i pokojnog Zorana Šijana, 2016. godine privela je policija zbog neodazivanja na sudska ročišta nakon prijave da je u septembru 2015. na Kopaoniku nožem ranio mladića. Šijan je tada negirao da je bio akter tuče u kojoj je upotrebljeno i hladno oružje.

Mirko Šijan
foto: Nemanja Nikolić

Darijanu Mandiću, sinu muzičara Olivera Mandića, koji je na Bežanijskoj kosi demolirao automobil bivše supruge Jelene Mandić, određen je pritvor od 30 dana 2020. godine. Darijan je u julu 2020. godine uhapšen u stanu na Voždovcu, jer je pretukao svoju majku Mirjanu (64).

Darijan Mandić, Oliver Mandić
foto: Printscreen Twitter, Dragana Udovičić

Rašid Sakić Ćelo, sin iz prvog braka pokojnog pevača Sinana Sakića uhapšen je u Sarajevu. Sakić iza sebe ima pozamašan policijski dosije, a za njim je rapisana potraga nakon što je slomio nanogicu i pobegao iz kućnog zatvora. Rašid je priveden na izdržavanje kazne od tri godine ove godine, za razbojništvo. Kazna je iz 2019. godine.

Najteže krivično delo za koje je Rašid Sakić 2011. godine osuđen je pokušaj ubistva Dragoljuba Despotovića, kog je Sinan Sakić gledao takođe kao svog sina. Ovaj zločin dogodio se u Loznici u maju 2002. godine. Sakić je proglašen krivim što je 22. maja 2002. u Loznici, sa umišljajem pokušao da ubije Despotovića i Lazića.

Sinan Sakić, Rašid Sakić
foto: Zorana Jevtić, Dragana Udovičić

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:43

ĐANIJEV SIN ZAPROSIO DEVOJKU! Pevačev naslednik izvadio PRSTEN pored bazena, VATROMET, sve PUCA od luksuza

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track