00:24

VODITELJKA JUTARNJEG UDALA SE ZA LUKU KOG ZNA OD 22. GODINE: Upoznala ih drugarica, imali su TEŽAK period, a sad su u BRAKU! VIDEO

anđela đurašković stala na ludi kamen

VODITELJKA JUTARNJEG UDALA SE ZA LUKU KOG ZNA OD 22. GODINE: Upoznala ih drugarica, imali su TEŽAK period, a sad su u BRAKU! VIDEO

Stars -

Voditeljka jutarnjeg programa Anđela Đurašković udala se za dugogodišnjeg partnera Luku.

Anđela i Luka su zbog pandemije korona virusa tri puta odlagali svadbu, ali juče, 12. septembra, izgovorili su sudbonosno "da"​​​​​​​ i upriličili svadbeno veselje.

Lepa voditeljka blistala je u beloj venčanici na jedno rame sa prelepim detaljima, dok je njen partner nosio smoking. Njih dvoje su ruku pod ruku ušetali u salu, gde su obavili građansko venčanje.

Anđela Đurašković
foto: Printscreen/Instagram

Prvi ples Anđele i Luke bio je romantičan, ali i poseban, jer su u naručju držali svog sina Mihajla.

Podsetimo, Anđela i Luka su pre dve godine dobili sina Mihajla, dva meseca pre termina, zbog čega je beba prve dane provela u inkubatoru.

- Prebačen je bio u Institut za neonatologiju, a ja sam ostala u porodilištu. Na nesreću, dobila sam neku infekciju i sedam dana nisam mogla da ga dodirnem. Agonija. Mnogo je tužno kad drugim ženama donesu bebe, a vi vašu možete da vidite samo na slici, i to u inkubatoru, sa svim onim cevčicama prikačenim za majušno telo - rekla je voditeljka ranije.

Anđela Đurašković
foto: Printscreen/Instagram

- Mislim da bi porodilišta trebalo da promene praksu i porodilje koje su razdvojene od dece smeste u zasebne sobe. Ponašaju se kao da je sve normalno, a nije. Mnogo je strašno. Opet, imali smo sreću da je sve dobro prošlo, bez posledica. Mihajlo je danas zdravo i napredno dete - ispirčala je ona tada za "Hello".

Anđela je u ozbiljnu vezu sa svojim životnim partnerom Lukom ušla je kad je imala 22 godine.

Anđela Đurašković
foto: Printscreen/Instagram

- Luka i ja upoznali smo se preko zajedničke drugarice Kristine, koja nam je buduća kuma. Spontano smo počeli da se viđamo svakog dana. S obzirom na to da se neprekidno šali, na prvi pogled odaje utisak neozbiljne osobe, i baš zbog te "neozbiljnosti" nisam mogla da nas zamislim ovde gde smo danas - ispričala je svojevremeno voditeljka.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

10:14

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ NADOGRADILA KOSU I UTEGLA SE: Voditeljka u TOP izdanju i ŠLJOKICAMA, o ovom stajlingu će se pričati!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track