00:04

KARIĆ PLAČE ZA NJOM U RIJALITIJU, A ONA IZLAZI I TO U LATEKS IZDANJU: Misica se nabila na štikle i utegla, a poruke se NIŽU! VIDEO

KAO IZVAJANA

KARIĆ PLAČE ZA NJOM U RIJALITIJU, A ONA IZLAZI I TO U LATEKS IZDANJU: Misica se nabila na štikle i utegla, a poruke se NIŽU! VIDEO

Stars -

Stefan Karić je nakon treće i četvrte sezone ušao i u petu sezonu rijalitija, a njegova devojka Jovana Ljubisavljević za to vreme rešila je da se odvoji od ekrana i izađe u provod.

Stefan je napolju ostavio devojku, sa kojom je stupio u romansu, a Jovana Ljubisavljević je istakla koliko joj je teško što je Stefan u "Zadruzi 5", te otkrila da se sve odigralo za manje od 24 časa pred ulazak.

Jovana Ljubisavljević
foto: Printscreen/Instagram

Misica je tom prilikom istakla i da se još uvek psihički i fizički oporavlja od četvrte sezone, te da joj Stefan već mnogo nedostaje, a sada je na svom Instagramu podelila niz fotografija gde je pokazala da joj je znatno bolje, jer očigledno blista.

Naime, misica je pozirala u nikad izazovnijem izdanju, uvukla se u uske lateks pantalone i obula providne štikle, pa takva prema komentarima izašla u provod. Fanovi ljubavi Karića i misice podržali su je u komentarima i napisali da izgleda fenomenalno, pa i da treba da uđe u rijaliti i bude kraj svog dečka.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

01:32

SLOVENAČKA MISICA FURA SVOJ FAZON: Deniz GOLE G**E došla da potpiše ugovor za Zadrugu 5, sve oči bile uprte u nju! (FOTO 18+)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track