MOTIKA, METLA, KUVANJE I STROGA DIJETA! Lea Kiš u 6. deceniji izgleda BRUTALNO, a ovo je razlog zašto nema FOTKU U BIKINIJU!
Foto: Damir Dervišagić

otkrila

MOTIKA, METLA, KUVANJE I STROGA DIJETA! Lea Kiš u 6. deceniji izgleda BRUTALNO, a ovo je razlog zašto nema FOTKU U BIKINIJU!

Stars -

Leto je vreme kada većina žena, ne samo sa javne scene, želi da pokaže čime raspolaže, ali za razliku od njih Leu Kiš nismo imali priliku da vidimo u kupaćem kostimu.

Lea Kiš
foto: Printscreen Instagram

- Ja ne krijem svoje godine, i mislim da žene posle pedesetih ne bi trebalo da se eksponiraju na taj način. Kada imate ćerku koja se stalno slika i to objavljuje potpuno je degutantno da ja nešto glumim. Prosto nemam potrebu za tim- ispričala je voditeljka.

Iako je ušla u šetu deceniju, Lea se može pohvaliti mladolikim izgledom i sjajnom linijom, a sada je otkrila i kako joj to polazi za rukom.

- Motika, metla, plus spremanje, kuvanje i stroga dijeta. Imam takav metabolizam da pored svih poslova moram da vodim računa o ishrani- iskrena je voditeljka za "Grand News".

Lea Kis
foto: ATA Images

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

01:00

NIJE U REDU DA SE JA TOLIKO KOMENTARIŠEM, A NE MLADENCI: Lea Stanković stavila tačku na polemiku o HALJINI koju je nosila kao kuma

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja