02:49

ZANJIHALA KUKOVIMA U PROGRAMU UŽIVO! Popularna pevačica NAKON DUGE PAUZE ponovo na sceni! Nikad izazovnija, svi gledaju samo u OVO

KURIR TELEVIZIJA

SEVNULE NOGE IZ S*KSI PANTALONA: Godinama je NISTE VIDELI, a sada UŽIVO na TV ZANJIHALA kukovima!

Stars -

Publika ju je zavolela zbog njenog talenta i glasa, a nakon vrtoglavog uspeha u popularnom šou programu, Nevena Đorđević odselila se u Ameriku gde je otišla zbog koledža.

Iako se u "obećanoj zemlji" danas bavi edukacijom, u Srbiju se vratila kako bi promovisala svoju novu pesmu.

Nevena Đorđević
foto: Kurir televizija

Nevena Đorđević gostovala je na Kurir televiziji, gde je otkrila da joj u Americi najviše nedostaje srpska hrana, a svoje obožavoce i gledaoce počastila je veoma izazovnim nastupom u programu uživo.

Nevena Đorđević
foto: Kurir televizija

Svi su se složili da pevačica izgleda nikad izazovnije, a posebnu pažnju privukle su njene duge noge, koje su provirivale iz izazovne modne kombinacije.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

03:40

LJUBINKA KLARIĆ U BDP SPREMA NOVU ULOGU: Obožavam mlade glumce, i Tanja Bošković je bila divna prema meni (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track