POSLE MARINE TUCAKOVIĆ I FUTA ZARAŽEN KORONOM: Ona je stabilno, a ja ponovo imam kovid
Foto: Ata images, Ana Paunković

POSLE MARINE TUCAKOVIĆ I FUTA ZARAŽEN KORONOM: Ona je stabilno, a ja ponovo imam kovid

Stars -

Marina Tucaković, naša najpoznatija autorka, od prekjuče, 14. septembra vodi najveću borbu – onu za život. Kako je njen sin Laća ispričao, Marina je imala gušenje, a onda odvezena u bolnicu, da bi kasnije bilo saopšteno da ima koronu, te da je priključena na respirator.

Njen suprug, Aleksandar Radulović Futa otkrio je da je i on pozitivan na korona virus, a sada je progovorio o svom i novim detaljima Marininog zdravstvenog stanja.

– Marina je od juče priključena na respirator, danas nema promena, lekari kažu da je stabilno, dok je bila na kiseoniku imala je telefon, a sada informacije o njoj dobijamo samo preko lekara. Juče sam dobio rezultat da sam i ja po drugi put zaražen koronom, prvi put je bilo u aprilu, za sada imam lakse simptome. Pratićemo, pa ćemo videti – rekao je Futa.

Podsetimo, Marinina bitka s kancerom dojke već dugo traje, a njen sin u prepisci na Tviteru otkrio je da je rak metastazirao na jetru, pluća, mozak i kosti. Uprkos svemu, Marina ne posustaje, a njenoj istrajnosti, pozitivnosti i neverovatnoj energiji kojima se lavovski bori protiv opake bolesti mnogi se dive.

Marina Tucaković, onkologija
foto: Sonja Spasić

kurir.rs/Alo

Bonus video:

05:51

PONEKAD KLONEM, ALI NIČEG SE NE BOJIM! Marina Tucaković za KURIR otkrila kako podnosi HEMOTERAPIJE i kome PIŠE NOVE PESME! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track