NE ZNAM VIŠE NI DA OBJASNIM ODAKLE JOJ SNAGE I GDE CRPI ENERGIJU! Futa o zdravstvenom stanju Marine Tucaković: UPLAŠIO SAM SE!
Foto: Ata images, Ana Paunković

BORBA

NE ZNAM VIŠE NI DA OBJASNIM ODAKLE JOJ SNAGE I GDE CRPI ENERGIJU! Futa o zdravstvenom stanju Marine Tucaković: UPLAŠIO SAM SE!

Stars -

Od kako se pojavila informacija da se zdravstveno stanje Marine Tucaković naglo pogoršalo usled zaraze korona virusom, javnost je postala zabrinuta, a sada se oglasio i njen muž Aleksandar Futa Radulović koji je takođe pozitivan.

Marina Tucaković, KBC Dragiša Mišović
foto: Damir Dervišagić, Ana Paunković

- Marina je dobro, mnogo bolje nego što je bila. Ja imam kovid, juče mi je stigao pozitivan rezultat tako da ne idem u bolnicu, ali sam na stalnoj vezi sa doktorima - ističe Futa na početku razgovora i dodaje da ga je pogoršanje Marininog zdravstvenog stanja zabrinulo:

- Uplašio sam se, naravno. Ali nove analize su ohrabrujuće. Srećom, korona u njenom slučaju nije progresivna i nadamo se da će tako ostati. Marina je pre hospitalizacije bila aktivna radila je, pisala i stvarala i ne znam više ni da objasnim odakle joj snage i gde crpi energiju - zaključio je Futa.

Marina Tucaković, Dragiše Mišović
foto: Printscreen/Youtube, Damir Dervišagić

Kurir.rs/Telegraf/M.M.

Bonus video:

05:51

PONEKAD KLONEM, ALI NIČEG SE NE BOJIM! Marina Tucaković za KURIR otkrila kako podnosi HEMOTERAPIJE i kome PIŠE NOVE PESME! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track