BIVŠI ME VARAO, TUKAO I NAUČIO LEKCIJU: Ćerka Dina Dvornika prošla kroz agoniju pre nego što je upoznala 13 godina starijeg MUŽA!
Foto: Printscreen/TikTok

NIKO NIJE ZNAO

BIVŠI ME VARAO, TUKAO I NAUČIO LEKCIJU: Ćerka Dina Dvornika prošla kroz agoniju pre nego što je upoznala 13 godina starijeg MUŽA!

Stars -

Ela Dvornik (30) progovorila je o bivšim ljubavima i otkrila zašto je zahvalna na suprugu Čarlsu Pirsu (43).

Ćerka pevača Dina Dvornika zapevala je na društvenim mrežama i iznela tajne života.

Ela Dvornik
foto: Printscreen/TikTok

"Ova pesma ne traje dovoljno dugo izređam sve tragedije. Mislila sam da ću završiti s Tomislavom, ali je on hteo da bude sa devojkom koja ga ne želi", počela je Ela i dodala još dva imena sa svog spiska.

"Matija me otpisao jer se priključio 'Opus Dei' sekti, a ja sam sotona. Dena me varao i tukao i naučio najbitnijoj lekciji u životu", priznaje Ela.

Ela Dvornik
foto: Printscreen/TikTok

"I zato hvala mom mužu koji je došao nakon svih njih i naučio me da se dobre stvari čekaju", napisala je, izgovarajući u tom trenutku stih: "Jer on je anđeo".

Pratitelje je oduševila videom i iskrenošću, pa su ju podržali u komentarima.

Ela i Čarls upoznali su se pre gotovo osam godina, kad je Ela imala samo 22. Kako kaže, na početku su se svi smejali njihovoj vezi, a danas su velika srećna porodica s dve ćerkice.

@elladvornik

Ova pjesma ne traje dovoljno dugo izredam sve tragedije ? #thankyounext #balkan #hrvatska #srbija #bosna #hercegovina

♬ omg i feel famous - soph

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:24

ELA DVORNIK SKINULA SALO I POHVALILA SE RAVNIM STOMAKOM! Zamrzla masne naslage i čudnim tretmanom sad je SEKSI MAMA VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track