SPECIJALNE PONUDE: Dubai, Kipar, Egipat od 399 €
Foto: Promo

Sunčani septembar i oktobar

SPECIJALNE PONUDE: Dubai, Kipar, Egipat od 399 €

Stars -

Kad kažemo “Last minute ponude” mislimo na najbolje cene aranžmana do sada i to za egzotične destinacije. Jesen je stigla ali tamo negde leto traje još uvek. Izaberite termin koji vam najviše odgovara i krenite u avanturu: Hurgada, Dubai ili Kipar. Slika naslovna

Čarter letom na 11 noćenja krenite za Egipat već 25.9. Poslednja slobodna mesta ostala su po ceni od samo 399 evra koliko košta paket aranžman sa all inclusive uslugom. Hurgada je pravi biser egipatske obale i šteta je propustiti period kada je tamo najprijatnije za odmor. Tokom septembra i oktobra agencija “Travelland” je obezbedila letove preko avio kompanija Air Serbia i Air Cairo, sa boravkom na 7, 9, 10 i 11 noćenja u all inclusive hotelima. Neki od dostupnih polazaka su: 26, 28, 29. septembar; 1, 2, 5, 6, 8, 9. oktobar. Prilikom rezervacije se uplaćuje samo 99 evra po osobi.

Travelland
foto: Promo

I više nego atraktivne cene važe za još jedan “dragulj” destinaciju – DUBAI. Specijalna ponuda za polazak 25.9. podrazumeva najnižu cenu od 444 evra za aranžmana na 7 noćenja. Boravak je u poznatom hotelu Movenpick Jumeirah Lakes Towers 5*. Ukoliko vam je dovoljno 5 noćenja za uživanje u Dubaiju (sigurni smo ne i dovoljno za upoznavanje istog), onda je cena 459 evra, a polazak 28.9. Oktobarski polasci su zakazani za 2.10. i 5.10. Međutim, agencija “Travelland” vam može pružiti individualan polazak za Dubai svakog dana sa onim brojem noćenja koji sami izaberete. Tamo gde se dan ne može zamisliti bez sunca je mala ostrvska zemlja Kipar. Za plaže u Aja Napi kažu da su najlepše na Kipru, a agencija “Travelland” upravo tamo ima hotele koje može da vam ponudi tokom septembra i oktobra po specijalnim cenama (Evabelle Napa hotel apartments, Adams beach 5*, Stamatia Hotel 3*).

Već je 26.9. spreman aranžman na 7 noćenja po ceni od 509 evra. Ali to nije najniža cena za Kipar, već cena od 439 evra i odnosi se na polaske: 3, 7, 17.10. Paket aranžman na 10 noćenja može da vas košta od 489 evra. U cenu je uključen direktan avo prevoz Beograd-Larnaka-Beograd, smeštaj u odabranom hotelu na bazi izabrane usluge, transferi, aerodromske takse.

Travelland
foto: Promo

Raspitajte se o svim potrebnim i dodatnim informacijama na adresi Dobračina 43 u Beogradu. Ili pozovite agenciju “Travelland” svakog radnog dana od 9-20h, subotom od 9-16h, ali i nedeljom od 10 do 17 časova. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju “Travelland” možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track