CECA PROVALJENA: Evo šta pevačica radi u Zvezdama Granda kad niko ne gleda, kamere su snimile sve! (FOTO)
Foto: ATA Images

NOVI ČLAN ŽIRIJA

CECA PROVALJENA: Evo šta pevačica radi u Zvezdama Granda kad niko ne gleda, kamere su snimile sve! (FOTO)

Stars -

Dolazak Cece Ražnatović u žiri "Zvezda Granda" oduševio je sve, a pevačici je pošlo za rukom da obraduje i one koji dolaze u studio na Košutnjaku na snimanja.

Nedavno je oduševila gospođu Novku iz publike kada joj je poklonila tašnu, a deluje i da nastavlja da iznenađuje ljude koji iz dana u dan sede i "Zvezde Granda" posmatraju uživo.

Ceca Ražnatović
foto: Printscreen/Instagram

Naime, kad su se kamere ugasile Ceca je vreme za pauzu iskoristila kako bi se opustila, ali nije odbila pozive devojčica koje su poželele da se fotografišu sa njom. Svi pogledi publike bili su upućeni ka muzičkoj zvezdi, dok se red a slikanje povećavao. Pevačica nije skidala osmeh i strpljivo je pozirala kako bi udovoljila svima koji su poželeli da na ovakav način imaju uspomenu.

Ceca Ražnatović
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, Đorđe David kaže da mu nedostaje Jelena Karleuša u "Zvezdama Granda", ali da se Ceca Ražnatović odlično uklopila. Roker ističe da muzička zvezda i te kako ume da potkači članove žirija.

- Odlazak Jelene je napravio tu neku vrstu nostalgije, fali nam realno. Međutim, Ceca je neko ko je doneo potpuno drugu boju, različitu i veoma, veoma intrigantnu. Ona je ozbiljan igrač, pokazala je to u emisiji, tu joj jako zavidim. Ona je na keca legla u priču, ušla u zverinjak i krenula da ujeda vrlo dobro. Iz emisije u emisiju ona se otvara sve više i upada u igru - rekao je Đorđe.

Ceca Ražnatović
foto: ATA Images

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

01:29

SPREMA SE NOVI HAOS U ZVEZDAMA GRANDA! Đorđe David OTKRIO DETALJ iz sutrašnje emisije! Ceca će napraviti KARAMBOL!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track