ZLATA PETROVIĆ PRIZNALA DA IZAZIVA BES U MUŠKARCIMA: Kad nema strasti onda nastaje HAOS! Tada BEŽIŠ ili se završava TRAGIČNO!
Foto: Printscreen/Magazin In

OTVORENO

ZLATA PETROVIĆ PRIZNALA DA IZAZIVA BES U MUŠKARCIMA: Kad nema strasti onda nastaje HAOS! Tada BEŽIŠ ili se završava TRAGIČNO!

Stars -

Pevačica Zlata Petrović je u emisiji istakla da izaziva bes u muškarcima, i da se nikada nije menjala zbog drugih.

"Za mene ništa nije pogrešno, što je trebalo, trebalo je sve je bilo u pravo vreme na pravom mestu. Ja nisam nekog zdravog razuma, pa tako biram sličnog sebi. Vidimo ono što ne vidimo kod nas, vidimo preko puta nas, rekla je Zlata i dodala da ne treba slušati okolinu", rekla je Zlata.

Zlata Petrović
foto: Printscreen/Magazin In

"Ne treba da slušamo okolinu. Nikada se ne bih menjala jer ne znam. Probala sam da budem fina, pričamo o ljubavi, svi smo u ljubavi grešili. Odem sa nekim gospodinom i budem fina i kažem Bože sačuvaj. Šta ja ovde tražim. Prosto mi je žao čoveka preko puta. Ja sam rekla posle toga budi luda, pripadaš toj kategoriji i ne možeš drugačije. Ja sam živela 5-6 godina sa svojim partnerima, ne znam šta se desi kada pređeš 20 godina, rekla je Zlata.

Zlata je dodala da izaziva bes u muškarcima.

"Ja izazovem bes u ljudima. Čim osetim da nema strasti ja krenem da pravim haos. Čovek krene da bude to to ja želim i onda ulazimo u patologiju i to postaje užaš. Moraš da pobegneš ili se to završava tragično", zaključila je Zlata u emisiji "Magazin In".

Zlata Petrović
foto: Printscreen/Magazin In

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

03:11

POSTALA SAM BABA TREĆI PUT, SADA ĆU DA SE NAPIJEM! Zlata Petrović preslećna zbog rođenja malog Šijana, otkrila na koga BEBA LIČI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track