PAS KOŠTA KAO JEDAN NJEN IMPLANT U GRUDIMA? Taki će zbog Maje da bankrotira, prvo stavila SEDMICE, pa uzela ljubimca kao Koraćeva!
Foto: Printscreen/Instagram

NIŠTA JOJ NIJE DOSTA

PAS KOŠTA KAO JEDAN NJEN IMPLANT U GRUDIMA? Taki će zbog Maje da bankrotira, prvo stavila SEDMICE, pa uzela ljubimca kao Koraćeva!

Stars -

Starleta i učesnica rijalitija Maja Marinković, u poslednje vreme je u centru pažnje medija zbog novih "sedmica", raskida s Filipom Carem, a sada i zbog novog ljubimca.

Maja Marinković, koju mesecima unazad optužuju da kopira Anu Korać, sada je kupila isto kuče koje ima starleta iz Ivanjice - pomeranca vrednog 5.000 evra.

Maja Marinković, Soraja Vučelić
foto: Printscreen

"Taki je kupio Maji pomeranca, ljudi vi niste svesti, to košta ko jedna njena s*sa! Taki će zbog Maje bukvalno da bankrotira, to je haos! Em ga stiglo sve oko Švedske, em Majine grudi i sad ovaj pas, pa ako ne verujete meni, pozovite tog dečka, nek vam kaže cenu, još su oni dobili sa popustom, reklama i te fore, ali pas košta preko 5. 000 evra! Taki kad je čuo, čoveku se slošilo!", rekao je izvor blizak Marinkovićevima.

Ana Korać je ranije zbog svog ljubimca bila na meti kritika javnosti, jer mu je organizovala rođendansku žurku u jednom prestoničkom restoranu, a potom mu kupila i kolica.

Ana Korać
foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs/K.Đ/Republika

Bonus video:

00:08

ANA KORAĆ ZAVODI NA INSTAGRAMU: Vrela starleta snimila SILIKONE u krupnom planu, a na njima samo BELA ČIPKA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track