03:37

30 GODINA OD SMRTI TOME ZDRAVKOVIĆA: Supruga Gordana za Kurir TV o životu sa Tomom

kurir televizija

NEDOSTAJE MI SVE! Neutešna udovica Tome Zdravkovića na POMENU za Kurir otkrila POZADINU ODNOSA Silvane i legendarnog pevača

Stars -

Navršava se 30 godina od kada nas je napustila legenda narodne muzike, Toma Zdravković.

Ekipa Kurir televizije prisustvovala je pomenu čuvenom muzičaru, gde smo porazgovarali sa njegovom suprugom Gordanom Zdravković.

Gordana Zdravković
foto: kurir televizija

- Ne mogu da verujem da je toliko prošlo, pogotovo sada sa ovim filmom on i dalje živi. Toma je bio veoma interesantan i drugačiji. Sve mi je ostalo u sećanju, mnogo mi nedostaje, sve što sam preživela sa njim mi nedostaje - kaže Gordana, koja nije krila oduševljenje filmom o pokojnom suprugu.

- Ovaj mladi glumac je potpuno ušao u Tomin lik, odradio je najbolje što je mogao, plakala sam tokom celog filma - kaže Gordana.

Ona se osvrnula i na priče koje kruže o odnosu pevačice Silvane Armenulić i Tome:

- Toma mi nikada nije rekao da li je bio zaljubljen u Silvanu, on je nju jako poštovao i oni su bili jako dobri drugari. Da li je postojala nekakva ljubav, moguće je, kada je Silvana poginula znam da mu je bilo strašno. Ja ne mogu da vam kažem tačno ništa. Toma je bio zaljubljiv, ne bi me čudilo da je gajio neke emocije - kaže za Kurir.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track