FUTA JE LOŠE! PROGOVORILA KUMA: Njegova tuga se ne može opisati, a LAĆA je rekao da ostali priđu grobu kada se mi sklonimo (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić

kuma otkriva

FUTA JE LOŠE! PROGOVORILA KUMA: Njegova tuga se ne može opisati, a LAĆA je rekao da ostali priđu grobu kada se mi sklonimo (VIDEO)

Stars -

Sahranu Marine Tucaković obeležio skandal koji je izazvao njen sin Milan Laća Radulović, kada je sa iste, navodno udaljio, majčine dugogodišnje prijatelje Svetlanu Cecu Ražnatović, Sašu Matića i Milana Kalinića.

Futa Radulović
foto: Ana Denda

Marijana Petrović, kuma preminule Tucakovićeve, ovim povodom oglasila se za Kurir i otkrila šta se tog dana desilo na Novom groblju u Beogradu.

- Što se tiče sahrane i skandala, priča je malo naduvana. Ništa od toga nije bilo baš tako kao što se piše u medijima. Ništa od svega toga što se piše ja nisam ni videla ni čula, a stajala sam odmah pored Fute. Nije se dogodilo ništa, a da je neko od nas primetio - započela je za Kurir Marinina kuma Marijana razgovor, pa dodala:

Futa Radulović
foto: Ana Denda

- Koliko ja znam, Laća nikoga nije izbacio sa sahrane. Tamo gde smo mi stajali bilo je užasno malo mesta i mislim da je on samo rekao, da kada se mi pomerimo oni priđu. Ja ništa nisam videla, a bila sam od 10 ujutru pa do kraja pored Fute. Još jednom kažem, kako sam čula, nije ih oterao. Pogotovo Saši Matiću ništa nije rekao. Saša Matić je normalno došao, izjavio saučešce, sve je bilo u redu - istakla je Marijana.

Marina Tucaković
foto: Zorana Jevtić, Luka Šarac

Petrovićeva je u svakodnevnom kontaktu s porodicom pokojne prijateljice. Ona navodi da su odnosi između sina i oca u najboljem redu, iako su se pojavile informacije da je Futa zamerio Laći što je mamine saradnike udaljio sa sahrane.

- Čujem se redovno sa Futom i Laćom. Bila sam ponovo na groblju. Futa je fizički bio baš loše, sada se oporavlja, malo je bolje. Ne znam kako da vam opišem njegovu tugu. Nije tačno da se Futa naljutio na Laću zbog naslova i incidenta. Ništa od toga nije tačno, verujte mi. Sve je normalno koliko može da bude, trude se da nastave život dalje - zaključila je Marinina kuma Marijana. Aleksandar Futa Radulović, Marinin udovac, nije se juče javljao na telefon. Mi smo otišli ispred njegove kuće i odmah smo primetili da na njoj nema umrlice. Čuveni kompozitor izašao je napolje oko 12.30 sati. Bio je vidno utučen i nije želeo da komentariše novinske natpise. Odmahnuo nam je rukom da se sklonimo, dok je prilazio belom kombiju kojim se prevoze stvari, pa dodao: - Nemam više razloga da dajem izjave. Hoćete da nas pratite po grobljima, kućama. Rekao sam da neću ništa da komentarišem - rekao je Aleksandar Radulović.

On se približio kombiju, kako bi radnicima objasnio gde mogu da se parkiraju, otvorio je vrata dvorišne kapije i sklonio se u kuću. Laća se nije pojavljivao.

Marinina komšinica

Od Laće me ništa ne čudi

Na sahranu našeg najpoznatijeg tekstopisca, Marine Tucaković, bačena je senka skandalom koji je izazvao burnu reakciju javnosti. Komšije preminule nisu iznenađene navodnim tvrdnjama, da je Milan Radulović Laća neprimereno udaljio prijatelje svoje majke sa Novog groblja. - Nisam previše bliska sa tom porodicom, ja sam ovde ceo život, ali se nismo družili. Marinu sam viđala, bila je divna i prizemna koliko sam ja iz prolaza mogla da zaključim. Nisam bila na sahrani, prvo nismo se družile, površno smo se poznavale, a i ja sam stara, ne bih išla zbog korone. Za skandal i sramotu sa sahrane saznala sam iz novina i moram da budem iskrena, nisam ni najmanje iznenađena. Poznajući ga ovako površno i po pričama koje sam o njemu čula, ceo ovaj slučaj na sahrani i liči na Laću, ne čudi me ako je to uradio - ispričala je komšinica koja nije želela da joj se pominje ime u medijima.

Marina Tucaković
foto: Kurir

kurir.rs/ Ana Denda

Bonus video:

04:50

SAHRANA MARINE TUCAKOVIĆ UŽIVO: Završeno opelo, tužna povorka kreće da isprati Marinu na večni počinak

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track