PATETIČARKO, TIŠINA! Milica Kemez čula kako je ogovaraju u rijalitiju, pa svima ZAPUŠILA USTA: Boleće vas i dalje moje DRUGO MESTO
Foto: Printscreen/Pink

pala joj roletna

PATETIČARKO, TIŠINA! Milica Kemez čula kako je ogovaraju u rijalitiju, pa svima ZAPUŠILA USTA: Boleće vas i dalje moje DRUGO MESTO

Stars -

Milica Kemez oglasila se na svom Instagram nalogu, vidno izrevoltirana onim što je ispratila u rijalitiju.

Sandra Rešić spomenula je Milicu u negativnom kontekstu sa dozom nipodaštavanja, što se bivšoj zadrugarki ni malo nije dopalo.

- Ma pusti nju, ja da sam htela mogla sam od sebe da napravim žrtvu i da uzmem drugo mesto, veruj mi - izjavila je Sandra tom prilikom.

Sandra Rešić
foto: Printscreen

- Nemoj da ljudi zarađuju ovde na tvojim leđima, neće tako moći, pazi šta radiš - odgovorila je Dalila.

Milica Kemez je nakon ovoga ostavila jasnu poruku na svom Instagramu.

- Mogli ste vi sve, a niste jer je narod izvalio kakvi ste foliranti. Itekako si ti uradila sve što je u tvojoj moći, kako bi opstala u rijalitiju, čak učestvovala u igrama da uništiš nešto sveto, a to je brak. Koliko znam iznela si svoju tužnu životnu priču, gde su te svi podržali i ćutali, gde ste pored svih životnih priča koje si iznešene u rijalitiju, jedino moju nazvali patetikom, taktikom i izigravanjem žrtve, koja sam niti birala roditelje niti muža! Patetičarko, glumice, poltrončiću tišina! - napisala je Milica.

Milica Kemez
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track