Najnovije vesti

NE MOŽE SEBI DA OPROSTI! Bivša manekenka DRAGANA GRNČARSKI priznala: Pogrešila sam što muža nasilnika nisam odmah PRIJAVILA!
Foto: Nemanja Nikolić, Dragan Kadić

Kaje se

NE MOŽE SEBI DA OPROSTI! Bivša manekenka DRAGANA GRNČARSKI priznala: Pogrešila sam što muža nasilnika nisam odmah PRIJAVILA!

Stars

Dragana Grnčarski kaže da se kaje što supruga, vlasnika jedne modne agencije, Nebojšu Grnčarskog nije odmah prijavila policiji za nasilje u porodici. Iako je prema njenim tvrdnjama zlostavljanje trajalo od septembra 2020. godine, a kulminiralo je 4. januara 2021. godine, kad ju je nakon brojnih uvreda išamarao, ona je tek 28. septembra podnela krivičnu prijavu, kao i zahtev za razvod braka.

Detalje napada dok se proces ne završi bivša manekenka, prema savetu advokata, ne želi da otkriva u javnosti, ali je u razgovoru za Kurir istakla da joj je cilj da pošalje poruku svim ženama koje trpe bilo koji vid maltertiranja od strane partnera i poruči im da ne ponavljaju njenu grešku i ćute. - Dok se proces ne završi, ne mogu da pričam. To što se meni dogodilo kao ženi je strašno, to je poslednje što sam pomislila da može da se dogodi. Zato želim da pošaljem poruku svim ženama koje trpe psihičko, fizičko ili bilo koji drugi oblik nasilja da skupe hrabrost i to obavezno prijave - kaže Dragana i objašnjava zašto je ćutala osam meseci.

Nebojša Grnčarski
foto: Dragana Udovičić

- Meni su deca bila na prvom mestu i zbog njih sam se tešila da će se stvari promeniti. Tim potezom sam sebi napravila veliki problem. Nasilje treba prijaviti i odmah reagovati, a ne čekati - rekla je ona. Dragana se iselila iz stana u kojem je živela s Grnčarskim i otišla u podstanare, ali je od suda tražila zabranu prilaska, o čemu je Kurir juče pisao. Takođe, ona traži i da Nebojša Grnčarski napusti nekretninu u centru grada koja je u njenom vlasništvu.

Nebojša Grnčarski
foto: Dragan Kadić

Bivša manekenka Dragana Grnčarski je u krivičnoj prijavi navela da je psihičko maltretiranje, pretnje da će joj "je*ati majku kad je vidi i da će da dobije debele batine" trajalo mesecima, od septembra prošle godine, ali da je sve kulminiralo u januaru, kad je pobegla glavom bez obzira. Ona je navela da ju je nazivao mutavom luzerkom, a preko advokata kao dokaz da je bila žrtva porodičnog nasilja dostavila je i SMS poruke koje joj je muž slao, a u kojima joj je govorio: "je*aću ti majku kad te vidim i dobićeš debele batine", "kurvo crnogorska", "nesrećnice i klimakterični luzeru", "budaletino i alkoholičarko, infantilni zecu i posrnula moralna ruino". Dragana i Nebojša u braku su od 6. septembra 1996. godine i imaju troje dece. Grnčarski tvrdi da nikakvog nasilja nije bilo i da je Dragana otišla od kuće dok je on s decom bio na putu. Tokom jučerašnjeg dana nije odgovarao na naše pozive.

Ljiljana Stanišić

Bonus video:

ALEKSANDRA SUBOTIĆ NAPUSTILA BELU KUĆU! Majka Ljuba došla po nju u Šimanovce, odmah se oglasila i otkrila gde se sad NALAZI!
00:06

ALEKSANDRA SUBOTIĆ NAPUSTILA BELU KUĆU! Majka Ljuba došla po nju u Šimanovce, odmah se oglasila i otkrila gde se sad NALAZI!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja