FRIZER NIKI MINAŽ OPČINJEN JELENOM KARLEUŠOM: Stajling JK stigao do SVETSKE ZVEZDE, a evo šta je on PORUČIO javno! (FOTO)
Foto: Tinseltown / Shutterstock.com, Ana Paunković

kopiraće je

FRIZER NIKI MINAŽ OPČINJEN JELENOM KARLEUŠOM: Stajling JK stigao do SVETSKE ZVEZDE, a evo šta je on PORUČIO javno! (FOTO)

Stars -

Pevačica Jelena Karleuša je više puta u svojoj karijeri bila komentarisana od strane svetskih medija, a sada je to ponovo bio slučaj.

Naime, stajling i frizura Jelene Karleuše privukla je pažnju slavnom frizeru Dijontu Greju, poznatijem kao Arogant Te, kog na društvenoj mreži Instagram prati preko 2 miliona ljudi, a najviše se hvali svojom saradnjom sa reperkom Niki Minaž.

On je podelio na svom storiju Jelenine fotografije koje su nastale kada je pevačica prisustvovala sahrani Marine Tucaković, a frizer nije naveo ime autora fotografija koje je objavio na svom Instagram storiju.

Jelena je tada na sebi imala crnu odevnu kombinaciju, dok je kosu pink boje vezala u punđu, a na licu imala velike naočare.

sahrana, Marina Tucaković
foto: Ana Paunković

- Gospode Bože, kradem ovo! - napisao je na fotografiji JK i stavio emotikon srca i dodao:

- Volim njenu boju kose i što je sva u crnom, to je baš moj stil, dodao je on.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:14

POSLEDNJE ZBOGOM MARINI TUCAKOVIĆ: Laća i Futa primaju saučešće, Zdravko Čolić poslao VENAC, a Karleuša stigla sva u CRNINI (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track