ŠOK! BIZARNA ISPALA NA HRVATSKOM PORTALU: Marka Miljkovića predstavili kao DESNU RUKU Velje Nevolje, a Lunu kao njegovu ženu!
Foto: Zorana Jevtić, Kurir Televizija

nečuveno

ŠOK! BIZARNA ISPALA NA HRVATSKOM PORTALU: Marka Miljkovića predstavili kao DESNU RUKU Velje Nevolje, a Lunu kao njegovu ženu!

Stars -

Na jednom hrvatskom sajtu suprug Lune Đogani, Marko Miljković opisan je kao "Opasni Marko" i "desna ruka" opakog srpskog mafijaša Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja.

Naime, naslov je na tom portalu sve šokirao, a nakon što su ih isprozivali brzo su uklonili sadržaj.

Marko Miljković
foto: Kurir televizija

Naime, na pomenutom hrvatskom sajtu osvanuo je pomenuti naslov, sa fotografijama sa rođendanske proslave Marka Miljkovića, ali ne onog koji je uhapšen i koji poznaje Veljka Belivuka, već rijaliti zvezde i supruga Lune Đogani.

Tako su se uz isti naslov izređale Lunine i Markove slike, kao i fotografije gostiju na njegovom rođendanu među kojima je bio i Gagi Đogani, te najbliži prijatelji i članovi njihove porodice.

"Marko Miljković Mare juče je u beogradskom klubu proslavio 38. rođendan, a fotoreporteri to nisu propustili zabeležiti. "Opasni Marko", kako ga zovu srspki mediji, slavio je u društvu supruge Lune Đogani. Miljković je poznat kao "desna ruka" opakog srpskog mafijaša Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja. Dvojac je bio optužen za ubistvo iz 2017, no ipak su kasnije terećeni samo kao pomagači. Nevolja i Mare inače su i u kumskom odnosu, a sumnjalo se kako je Belivuk hteo likvidirati Miloševića kako bi mu oteo poslove oko osiguranja", takođe su naveli na tom sajtu.

Skrinšotove, odnosno printskrinove ove objave brojni korisnici društvenih mreža objavljivali su na svojim profilima, ne verujući da su zapravo to i pročitali.

kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:52

MARKO PROSLAVIO 38. ROĐENDAN, LUNA MU PRIREDILA VATROMET I TORTU! Svi detalji ŽURKE, evo ko je došao od bivših zadrugara!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track