ĐEKSON IMA VELIKI ZDRAVSTVENI PROBLEM: Doktori mu odmah mu zabranili da radi OVO, ne zna kako će se IZVUĆI (FOTO)
Foto: Pritnscreen

teretana mu je bila spas

ĐEKSON IMA VELIKI ZDRAVSTVENI PROBLEM: Doktori mu odmah mu zabranili da radi OVO, ne zna kako će se IZVUĆI (FOTO)

Stars -

Nemanja Đerić Đekson požalio se pratiocima na Instagram profilu da više ne sme da trenira, jer su mu doktori ustanovili zdravstveni problem.

"Doktor mi je rekao da imam kilu. U poslednjih par godina teretana mi je bila možda čak i jedini način da prebrodim neke teške periode u životu. Sada mi je rečeno da ne smem da vežbam i dižem teško. Nadam se da ću naći rešenje i nastaviti svoj put do cilja, ali za sada nemam nikakvo konkretno alternativno rešenje i ne znam sta cu da radim", rekao je Đekson.

Nemanja Đerić poznatiji kao Đekson poslednjih godina postao je pravi zavodnik, a većinu vremena provodi u teretani, gde je uspeo da se napravi od žgoljavog momka na pravu ljudsku zver.

Đekson se proslavio učešćem u rijalitiju ,,Zadruga", gde je imao nekoliko afera i ljubavnih romansi sa mnogim zadrugarkama, među kojima su Mina Vrbaški i Anđela Veštica.

Međutim, nakon što je izašao iz rijalitija, Đekson se ,,opametio" i prepustio se muzici, ali je odlučio i da svoj izgled dovede do apsolutnog savršenstva, što mu je i pošlo za rukom.

kurir.rs

Bonus video:

00:06

NIKO NE VERUJE DA JE OVO ĐEKSON! Pamtimo ga kao MRŠAVOG i slabašnog, a sad doživeo BRUTALNU transformaciju! Puca od MIŠIĆA (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track