01:48

IMAO SAM PROBLEM SA MAFIJAŠIMA ZBOG PEVAČICE! Šašić otvoreno o odnosu sa ŽESTOKIM MOMCIMA, SPOMENUO I ZEMUNSKI KLAN

KURIR TELEVIZIJA

IMAO SAM PROBLEM SA MAFIJAŠIMA ZBOG PEVAČICE! Šašić otvoreno o odnosu sa ŽESTOKIM MOMCIMA, SPOMENUO I ZEMUNSKI KLAN

Stars -

Pevača Željka Šašića mnogi žestoki momci koji su obeležili devedesete godine su obožavali, ali je sa nekima imao i problema.

- Voleli su me, jer sam znao sa njima. Bio sam nemiran, ali sam znao gde je granica. Radeći ovaj posao, i rođenjem u Zemunu je to neizbežno. Zemunskom klanu nisam pevao, niti sam pripadao tom svetu. Nisam nikome stajao na putu, niti neko meni. Postojalo je uzajamno poštovanje - ispričao je Šašić.

Željko Šašić
foto: Kurir Televizija

Šašić se osvrnuo na momenat u životu kada je imao problem sa mafijašima zbog jedne pevačice.

- U moje vreme su bile opasne zavodnice i ko ne zna sa njima da upravlja, opasno je bilo. Posebna kategorija ti treba. Imao sam nezgodnu situaciju sa mafijašima. Nisam imao pojma da je tamo nekog mafijaša devojka, a predstavljala se slobodnom. Dobro sam prošao, odlično - ispričao je Šašić kako je izvukao živu glavu.

(Kurir.rs)

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:06

SKINULA SE LUKASOVA BIVŠA NA LUKS JAHTI! Sonja pozirala u PROVOKATIVNOM kupaćem, snimak u bikiniju osvanuo na MREŽAMA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja