POLA STANA U STAKLU, SAMI LUKS: Ana Bekuta u ovom PENTHAUSU uživa sa Mrkom, kvadrat platili 3.000 €, a detalj ostavlja bez daha
Foto: Ana Paunković

decenija sreće

POLA STANA U STAKLU, SAMI LUKS: Ana Bekuta u ovom PENTHAUSU uživa sa Mrkom, kvadrat platili 3.000 €, a detalj ostavlja bez daha

Stars -

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić Mrka pre nekoliko godina su se iz manjeg stana na Vračaru preselio u penthausu novoizgrađenog kompleksa u kojem kvadrat košta 3.000 po kvadratu.

"U trenutku kada je počela izgradnja stambenog kompleksa u kojem su kupili stan, Mrkonjić je kontaktirao investitorom kako bi se dogovorio o uslovima kupovine. Dopalo mu se mesto na kojem je izgrađena zgrada i materijal od kojeg su rađeni zidovi, zbog čega je kvadrat dosezao cenu i do 3.000 evra. Njihov penthaus zauzeo je čitav sprat i ima dosta staklenih delova. Mislim da se stan vodi na Bekutu, ali su ga zajedno iskeširali", rekao je izvor blizak paru.

"Vračar je grad u gradu, sa šarmom zanatske Čubure, mirisima, bojama i toplinom Kalenića, gostoprimljivošću starosedeleca i vulkanskom energijom dođoša. Vračar je način života", rekla je pevačica za medije jednom prilikom.

Zeleni tonovi preovladavaju kada je reč o nameštaju, a koliko je pedantna govori činjenica da sve drži na svom mestu, a da je u kuhinji sve sređeno cakum-pakum. Zanimljivo je da u jednom delu stana ima svoj kutak gde se nalazi veliki broj nagrada, ali i šminkernica gde se muzička umetnica sprema kada odlazi na neke događaje.

Milutin u jednom delu stana ima fotelju u kojoj samo on sedi, pored se nalazi stočić gde je odloženo nekoliko daljinskih upravljača, a ispred njega TV na kojem redovno prati društveno-političke emisije.

Sa izabranikom Milutinom Mrkonjićem proslaviće 26. novembra deset godina zabavljanja. Prošle godine je opisala skoro deceniju zajedničkog života.

Ana Bekuta
foto: Pritnscreen/Prva tv

- Devet bajnih, najlepših godina u mom životu. Bez obzira na sve okolnosti u mom životu, ja sam dobila taj moj dugo očekivani mir u ljubavi sa Milutinom – priča Bekuta, dok mi dodajemo da Mrka slovi za muškarca koji voli mnogo da priča, te kako se ona bori sa tom njegovom energijom.

- Ne borim se. Pustim ga. To je nepresušni vulkan sa kojim ne treba da se borite, već da pustite da isteče i da uzmete vi reč.

Čitav prostor odiše šarmom, a svuda se mogu videtifotografije na kojima je sa Milutinom, a tu se negde nalaze i ordeni koje je Mrka dobio.

Prostrana terasa sa nestvarnim pogledom je prava oaza u kojoj se pevačica odmara i puni baterije.

Ana Bekuta
foto: Pritnscreen/Prva tv

kurir.rs

Bonus video:

00:24

Ana Bekuta dosla u bademantilu i šeširom na glavi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track