NEOČEKIVANI OBRT NA SUĐENJU EMINE I MUSTAFE: Tužila ga zbog alimentacije, Sandal dokazao da joj je uplatio skoro 100.000 EVRA?!
Foto: Printscreen/Instagram

HAOS U TURSKOJ

NEOČEKIVANI OBRT NA SUĐENJU EMINE I MUSTAFE: Tužila ga zbog alimentacije, Sandal dokazao da joj je uplatio skoro 100.000 EVRA?!

Stars -

Pre nekoliko meseci Emina Jahović iznenadila je javnost otkrivši da njen bivši suprug više od dve godine nije plaćao alimentaciju. Popularna pevačica podnela je i tužbu, ali Mustafa Sandal je vrlo brzo uzvratio istom merom.

Emina Jahović
foto: Nemanja Nikolić

U obrazloženju je naveo da je ona bolje zarađivala od njega zahvaljujući kozmetičkom brendu, dok on nije bio u mogućnosti da se bavi svojim poslom zbog pandemije. No, ako je verovati poslednjim informacijama sa Bosfora, priča bi mogla da krene sasvim drugačijim tokom, piše Espreso.

Iako je, u ovakvim slučajevima, turski sud obično na strani žene, postupak je zaustavljen. Sandal je u međuvremenu dostavio nadležnima izvode iz banke, a 62 priznanice pokazuju da je Jahovićevoj uplatio ukupno 968.000 turskih lira (oko 92.000 evra). Takođe, posle razvoda je bivšoj supruzi uplatio i 750.000 (oko 71.000 evra) lira za najam vile u kvartu Čibuklu Vadi. Sud je prihvatio Mustafin prigovor i odložio slučaj. Naredno ročište zakazano je za 20. januar.

Emina Jahović, Mustafa Sandal
foto: Printscreen/Instagram

Emina je u tužbi navela da je „Mustafa preneo svoju nekretninu na majku godinu dana pre razvoda“. Međutim, u službenoj evidenciji nigde se ne pominje ime njegove majke Tulin Ileri, koja je, navode turski portali, prodala svoju kuću u Ulusu dok je par još bio u braku. U to vreme pričalo se da je na Eminin nagovor Mustafa potrošio milion i po dolara na renoviranje objekta i da se njenoj svekrvi to baš nije dopalo.

Mustafa Sandal
foto: Printscreen

Kurir.rs/S.M./Espreso.rs

Bonus video:

03:23

EMINA JAHOVIĆ OTVORILA DUŠU PRED NAŠIM KAMERAMA! Progovorila o SUĐENJU sa bivšim suprugom Mustafom, sinovima i TEŠKOJ BOLESTI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track