VODITELJKA SMRŠALA 20 KG, A PROŠLA KROZ PAKAO! Nataša Aksentijević o mukama zbog dijete: Preteško je! Plašila se za ŽIVOT!
Foto: Printscreen/Instagram

USPELA JE

VODITELJKA SMRŠALA 20 KG, A PROŠLA KROZ PAKAO! Nataša Aksentijević o mukama zbog dijete: Preteško je! Plašila se za ŽIVOT!

Stars -

Glumica i voditeljka Nataša Aksentijević, poznatija kao "Nataša DNK", krenula je u proces mršavljenja kada je imala 100 kilograma. Do sada je smršala više od 20 kilograma i kaže da je to tek početak.

Nataša Aksentijević
foto: Pritnscreen

Nije joj bilo lako na ovom putu i, kako kaže, prošla je kroz pakao.

"Bukvalno sam prošla kroz pakao. Preteško je baviti se gubljenjem kilograma, a u isto vreme biti urednik i voditelj emisije na tu temu. Ali, ja sam neko ko obožava da radi pod pritiskom, jer tada dajem svoj maksimum", rekla je Nataša i dodala da joj je na ovom putu najteže palo odricanje od svega na šta je navikla.

"Odrekla sam se hrane koju volim, odrekla sam se alkohola koji volim, odrekla sam se slobodnog vremena. Umesto da leškarim, ja sam trenirala. Mučilo me je pitanje šta li će meni sve ovo, a pribojavala sam se da li ću uspeti da preživim", ispričala je voditeljka na K1 televiziji i dodala da će u njenoj novoj emisiji gledaoci moći da dobiju brojne korisne savete na ovu temu.

Nataša Aksentijević, Nataša DNK
foto: Printscreen/Instagram

Nataša Aksentijević otkrila je da je i u nekim momentima želela da odustane, pa je imala i pomoć psihologa.

"Moja osnovna misao vodilja je da pokažem svima da možete da živite normalno i da mršavite", poručila je.

Nataša sa suprugom Dušanom ima dve ćerke, a pre nekoliko godina pažnju je privukla njena izjava da se njenom mužu dopada starleta Nataša Šavija. Pored toga Aksentijevićeva je priznala i da joj je Dušan u prošlosti oprostio pojedine, kako kaže, krupne greške.

Nataša Aksentijević
foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:59

GLUMICA NATAŠA OSTOJIĆ Feliks je komična, ali životna priča o ljudskom karakteru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track