EKSTRA KUVARI U MAJKAMA I SNAJKAMA: Ja se najbolje snalazim u kuhinji, supruga je zbog mene zavolela spremanje hrane!
Foto: Kurir televizija

OVONEDELJNI POBEDNICI

EKSTRA KUVARI U MAJKAMA I SNAJKAMA: Ja se najbolje snalazim u kuhinji, supruga je zbog mene zavolela spremanje hrane!

Stars -

Mišljenje da snajke nisu omiljene kod majki muške dece opovrgava Vlasta, koja se izuzetno lepo slaže s Jelenom, izabranicom svog sina Nikole. One su baš iz tog razloga i pristale na Nikolinu ideju da učestvuju u kulinarskom takmičenju "Majke i snajke" na Kurir televiziji čiji su domaćini Seka Aleksić i Raša Vlačić.

majke i snajke
foto: Kurir televizija

Mladi bračni par Jelena i Nikola Prkosovački upoznali su se na studentskoj žurki i, kako kažu, to je bila ljubav na prvi pogled.

- Upoznali smo se na fakultetu, na druženjima, dok su još postojala pre pandemije, sada bi to bilo nemoguće - otkrivaju Jelena i Nikola, koji najviše vole kad slobodno vreme provode zajedno, i to kuvajući.

majke i snajke
foto: Kurir televizija

- U početku nisam uživala u kuvanju, ali sam kasnije uz Nikolu to zavolela - priznaje snajka, dok njen suprug dodaje da ne mogu da zamisle dan da ne budu u kuhinji.

- Svaki dan kuvamo, jer nam je prekoputa Futoška pijaca i, iskreno, ja se najbolje snalazim u kuhinji - uz osmeh nam kaže Nikola.

Majka Vlasta ističe da se odlično slaže sa snajkom i da joj je Jelena uvek pri ruci.

- Nešto stalno kuvamo i izmišljamo. Dogovaramo se ko će da pravi kolače, ko će konkretna jela. Oni dolaze kod nas vikendom, kada nemaju obaveza prema sportu, i onda uživamo svi zajedno. Snajka se odlično uklopila, naučila je sve. Pomaže i meni kad dođe kod nas, kad ja kuvam, uvek mi je pri ruci. Njih dvoje se divno slažu - priča nam majka Vlasta.

majke i snajke
foto: Kurir televizija

Učešće u emisiji je za ovu porodicu ostalo u najlepšem sećanju.

- U početku sam imala veliku tremu, ali kada je prošao prvi dan, iako nismo mi kuvale, trema je prošla. Odmah mi je bilo lakše kad sam videla kako je opuštena atmosfera, tako da, kad je došao red na mene, uživala sam - priča Jelena.

Nikola smatra da su njegova majka i supruga bile odlične.

- Super su se snašle i mama i supruga. Nisu imale težak izazov, kuvale su kao što bih i ja. Vidim da je supruga to povukla od mene - dodaje Nikola.

Na kraju, snajka ističe da je kuvanje pred kamerama još više zbližilo nju i svekrvu Vlastu.

- Vrlo mi je bitno da je sve odlično prošlo. Kao i Nikoli, i meni je najvažnije da se svi lepo slažemo - zaključuje Jelena.

majke i snajke
foto: Kurir televizija

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:42

VELJKO ZA GODIŠNJICU BRAKA SEKI ALEKSIĆ KUPIO PIŠTOLJ! Pevačica šokirala izjavom o neobičnom poklonu i kursu koji je pohađala

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track