ESTRADA ĆE DOBITI PARE OD KOJIH BOLI GLAVA! Hiljade i hiljade € za novogodišnje nastupe ide im u DŽEP, a evo kom FOLKERU NAJVIŠE!
Foto: Kurir

LETI KEŠ

ESTRADA ĆE DOBITI PARE OD KOJIH BOLI GLAVA! Hiljade i hiljade € za novogodišnje nastupe ide im u DŽEP, a evo kom FOLKERU NAJVIŠE!

Stars -

Mnogi pevači i pevačice sa naše estradne scene objavili da su već zakazali nastup za doček 2022. godine.

Poznati često skrivaju koliko će novca zaraditi u "najluđoj" noći, a jasno je da će mnogi od njih biti bogatiji za nekoliko hiljada evra.

Rekorder bi mogao biti popularni pevač Saša Matić koji će 31. decembra zaraditi čak 50.000 evra. Saša će nastupati u jednom luksuznom prestoničkom hotelu u Beogradu, a ovaj nastup zakazao još pre godinu dana.

Saša Matić
foto: Kurir Televizija

Sloba Radanović trebalo bi ove godine da dobije 30.000 evra, a isto toliko i njegova koleginica Dara Bubamara. Aleksandra Mladenović nastupiće na istom mestu, a pevaće za oko 15.000. Njih troje imaju zakazan nastup u tri različite sale u jednom hotelu u Beogradu.

Rada Manojlović i Peđa Medenica će pevati na jednom splavu u Beogradu, gde je trebalo da budu za doček i prošle godine. Njih dvoje bi trebalo da ove godine uzmu 50.000 evra.

Rada Manojlović
foto: ATA Images

Radiša Trajković Đani će nastupiti u jednom hotelu na Ledinama. On će za novogodišnju tezgu uzeti 40.000 evra. Aco Pejović nastupiće u luksuznom hotelu u Beogradu za 45.000 evra.

Radiša Trajković
foto: Printscreen/Youtube

Aca Lukas u popularnoj kafani dobija 50.000, a pevačica Andreana Čekić nastupa u jednoj svečanoj sali za 15.000 evra.

Aca Lukas, Aleksandar Vuksanović
foto: Ana Paunković

Kurir.rs

Bonus video:

05:06

ZDRAVA HRANA NIJE BLJUTAVA I NEUKUSNA! Manekenski kuvar Danijele Boračeve ostavlja bez daha: Poznati obožavaju OVE recepte! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja