01:39

KRALJICA STAROGRADSKE MUZIKE! Nekadašnja pevačica grupe Đerdan zapevala u programu uživo, NAPRAVILA PRAVU BOEMSKU ATMOSFERU!

BOŽANSKI GLAS

KRALJICA STAROGRADSKE MUZIKE: Nekadašnja pevačica grupe Đerdan zapevala u programu uživo, NAPRAVILA PRAVU BOEMSKU ATMOSFERU!

Stars -

Pevačica Jasna Đokić bila je gošća Pulsa Srbije na Kurir televiziji, gde je otkrila kako teku njeni nastupi tokom pandemije kao i koji legendarni hit joj uvek traže da otpeva na nastupu.

Jasna Đokić
foto: Kurir televizija

- Nije kao nekada, mnogo toga se promenilo. Ali moramo da se izborimo i da nastavimo dalje, ja se negde u dubini duše nadam da će se sve vratiti na staro. Nastupala sam proteklih meseci, ali ređe nego pre. Čuvamo se, ali nikada ne možemo biti sigurni i mirni. Naš posao dosta trpi. Vidim da je narod željan muzike, mi smo takav narod, volimo da se proveselimo. Jako je teška situacija i tužna sam zbog toga, ali ne mogu ništa da promenim. Moramo da nastavimo dalje i da se izborimo. Na mojim nastupima se poštuju sve mere - rekla je pevačica.

02:55

Jasna Đokić o nastupima tokom korone

Svako ko je bio na nastupu Jasne Đokić kaže da je ona majstor za starogradsku muziku.

- Ja najviše zapravo volim da pevam zabavnu muziku, pevam sve žanrove ali zabavnu najviše volim. Kući najviše puštam ambijentalnu muziku. Publika mi najčešće traž9i da pesam pesmu "Baš kao nekad". Od starogradskih najviše volim pesmu koju je radio Bajaga "Od Banata prema Sremu". Volim Zvonka Bogdana i te pesme starog kova - rekla je Jasna, pa potom zapevala i opravdala to što je nazivaju kraljicom starogradske muzike.

Jasna Đokić
foto: Kurir televizija

Pevačica je otkrila da svoje slobodno vreme koristi da radi na sebi.

- Radim na sebi, pozitivno razmišljam. Bavim se meditacijama, šetnjom, vodim zdrav život i trudim se da osmislim sebi život da ne bih otišla na onu drugu stranu. To mi mnogo pomaže. Ne mogu da gledam TV po ceo dan, svoje slobodno vreme iskoristim tako što odem u prirodu, da budem na svežem vazduhu. Volim i da kuvam - kaže Jasna.

Jasna Đokić
foto: Kurir televizija

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

04:50

SEVERINA PRETILA ASTROLOGU: Veličković pokazao u programu uživo BIZARNU PORUKU pevačice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track