01:52

MILAN ILI HARIS? RADA PROGOVORILA KO JE BOLJI FRAJER: Voditeljka BEZ REČI, a šta li će joj je momak reći na OVO?!

nema dilemu

MILAN ILI HARIS? RADA PROGOVORILA KO JE BOLJI FRAJER: Voditeljka BEZ REČI, a šta li će joj je momak reći na OVO?!

Stars -

Popularna pevačica Rada Manojlović gostovala je u jedinom noćnom šou programu koji vode žene "Kontrashow".

Rada je govorila o svom životu, daljim planovima, ali se dotakla i teme koja interesuje sve, bivšeg momka Milana Stankovića i sadašnjeg partnera Harisa Berkovića.

Na pitanje ko je najbolji frajer na sceni, Rada je imala jedan odgovor:

Rada Manojlović
foto: Kurir televizija

- Ja sam još 2016. rekla ko je najbolji frajer na javnoj sceni. To je moj dečko Haris, ja svoje mišljenje ne menjam - rekla je lepa pevačica.

Voditeljka je zatim spomenula i Milana Stankvića, što je pevačicu posebno zabavilo.

- Kako je Milan?! Kakav je ovo upad? Baš si lepo poređala. Od 2016. bolji frajer je Haris, do 2012. je bio Milan - odgovorila je pevačica.

Rada Manojlović
foto: Kurir televizija

Da podsetimo, Rada Manojlović i Milan Stanković upoznali su se tokom učestvovanja u popularnom muzičkom takmičenju i u jednom periodu bili su omiljeni par na estradi.

Od 2016. godine Rada uživa u ljubavi sa pevačem Harisom Bekovićem. Iako je njihova veza godinama pod budnim okom javnosti čini se da u njoj sve savršeno funkcioniše, pa iako su se nekada spominjali "problemi u raju" nijedan od njih dvoje nije komentarisao, niti davao povoda da se te spekulacije i potvrde.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:35

Kontrashow tizer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track