BRANKI LAZIĆ PREKIPELO! BAŠ JE BRIGA DA LI SE TUKU: Barbara nije moja SNAJKA, ne ulazim u to šta ona i Darko rade u svoja 4 zida!
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram, Filip Plavčić

oglasila se

BRANKI LAZIĆ PREKIPELO! BAŠ JE BRIGA DA LI SE TUKU: Barbara nije moja SNAJKA, ne ulazim u to šta ona i Darko rade u svoja 4 zida!

Stars -

Posle vesti o novoj tuči i sukobu Darka Lazića i njegove devojke Barbare Bobak, a o kojoj je prvi eskluzivno pisao Kurir, oglasila se i Darkova majka Branka Lazić.

Branka Lazić, Darko Lazić
foto: Filip Plavčić, Printscreen/Ami G

Ona tvrdi da ne zna ništa o tome.

- Ne znam da li su se tukli, Darko mi ništa nije rekao. Sad je dolazio pre neki dan sam, bez nje. Ona nije moja snajka, ja ne ulazim u to šta oni rade između svoja četiri zida. Normalno je da se devojke lepe na Darka, mlad je, ali mislim da ne vara Barbaru, nema potrebe da se ljuti. Čula sam i ja da je mnogo ljubomorna, ali o tučama mi nisu pričali ništa - poručila nam je Branka Lazić.

Monika Ivkić, Darko Lazić
foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, do sukoba je došlo nakon Darkovog nastupa u Beču, kada je ceo dan proveo sa pevačicom Monikom Ivkić, dok se Barbari nije javljao na pozive, što je nju razljutilo. Kada se vratio u Novi Sad, oni su se žestoko posvađali i potukli, pa je u žaru borbe pala i slomila prst na nozi, a u takvom stanju se šepajući, pojavila i na snimnaju jedne emisije na Kurir televiziji.

Stars Naslovna
foto: Kurir Privatna Arhiva

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:38

Darko Lazić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track