01:40

GABRIJELA PEJČEV PRIZNALA: Nisam to mogla da podnesem, bila sam u depresiji

tabu tema

NISAM TO MOGLA DA PODNESEM! Pevačica bila u DEPRESIJI, otvorila dušu o TEŠKOM PERIODU ŽIVOTA

Stars -

Pevačica Gabrijela Pejčev priznala je da je bila u depresiji nakon rijaliti takmičenja i da se zbog toga povukla sa scene.

Pejčeva smatra da su mladi mnogo podložni uticaju društvenih mreža.

- To je kod nas tabu tema, ali smatram da, posebno zbog danasnjih generacija i društvenih mreža ima više iskompleksiranih osoba. Internet sam po sebi nosi da se većina mladih poistoveti sa nekim kako živi. Na Instagram se ne postavljaju teške situacije, i onda mlade ponese mišljenje da neko živi bolje od njih - objasnila je Pejčeva.

Kako je navela, za nju još uvek osetljive godine nisu bile dovoljne da se izbori sa pažnjom i epitetom u medijima.

Gabrijela Pejčev
foto: Kurir Televizija

- Imala sam momente depresije posle takmičenja i kada se desila medijska bomba. U mojim dvadesetim godinama tada, to nisam mogla da podnesem što je to vreme nosilo. Bilo mi je potrebno da se povučem, saberem i da prođem kroz neke teške situacije - navela je Pejčeva.

Podsetimo, Gabrijela Pejčev došla je u žižu interesovanja javnosti zbog bliskog odnosa sa oženjenim Semirom Džankovićem u rijalitiju.

(Kurir.rs)

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

01:35

SINDI PROGOVORILA O SESTRI! Nakon priče da je Nevena završila u Lazi pevačica otkrila CELU ISTINU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track