ILDA ŠAULIĆ SA PORODICOM PROVELA 3 MESECA U AMERICI: Pevačica otkriva da li će se odseliti iz Srbije, sve za ćerkicu Emu!
Foto: Nemanja Nikolić

ISKRENA

ILDA ŠAULIĆ SA PORODICOM PROVELA 3 MESECA U AMERICI: Pevačica otkriva da li će se odseliti iz Srbije, sve za ćerkicu Emu!

Stars -

Pevačica Ilda Šaulić i njen suprug Bojan Vučković, već neko vreme sa ćerkicom Emom borave u Americi. Tamo su proveli tri meseca, a onda su se vratili nazad u srpsku prestonicu.

Međutim, pevačica će već u decembru ponovo u Ameriku, jer ima zakazane nastupe, a nakon toga se ponovo vraća u Srbiju, gde planira sa porodicom da provede praznike. Osim toga, Ilda priznaje da se definitivno neće preseliti u Ameriku, barem zasad.

Ilda Šaulić
foto: Nemanja Nikolić

- Iskreno, ne planiramo da se selimo. Nadam se barem da do tog potpunog preseljenja neće doći, eventualno dok Ema ne poraste i ne izrazi možda želju da tamo studira ili nešto slično, zbog čega bismo onda mi, kao porodica, češće bili tamo. Za sada nam odgovara ovaj umereni tempo, gde tamo provodimo njene letnje i zimske raspuste - ispričala je Ilda u emisiji "Premijera" i objasnila da će ćerku upisati u školu u Beogradu.

- Ema ide ovde u vrtić, kao što će ići ovde i u školu, naravno. Lepa je mogućnost što možemo da putujemo tamo stalno, a da se uvek vraćamo ovde. To me čini jako srećnom.

Podsetimo, Ilda i njen suprug su otišla za Ameriku, zbog Bojanovog posla, a tu priliku je pevačica iskoristila da spoji lepo i korisno. Naime, pošto je trenirala tenis dugi niz godina, ali ga je ostavila po strani zbog pevanja, ona je sada rešila da u Americi deci drži časove belog sporta.

Ilda Šaulić
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track