BRENINA BIVŠA SNAJKA BI DA SMUVA GLUMCA: Sandra bacila oko na BIKOVIĆA!
Foto: Nemanja Nikolić, Instagram

HIT

BRENINA BIVŠA SNAJKA BI DA SMUVA GLUMCA: Sandra bacila oko na BIKOVIĆA!

Stars -

Iako se spekulisalo da će uskoro da stanu na ludi kamen, sin Lepe Brene Viktor Živojinović definitivno je raskinuo sa Sandrom Miljaković!

Da šminkerka ne tuguje previše za pevačicinim naslednikom govore šuškanja po gradu da je već bacila oko na Miloša Bikovića.

Viktor Živojinović, Sandra Miljaković
foto: Damir Dervišagić

Nesuđena Brenina snajka pojavila se na premijeri filma "Južni vetar 2: Ubrzanje" u beogradskom tržnom centru sa nekoliko drugova. Ona se pozdravila sa Nućijem, Vojažom i njegovim menadžerom, a nakon nekoliko minuta ćaskanja sa prijateljima smestila se na svoje mesto.

Sandra Miljaković
foto: Kurir

Inače, kako saznajemo od izvora bliskog Breninom sinu, par je nedavno ponovo raskinuo, ali ovoga puta definitivno. Iako se i dalje prate na Instagramu, i Sandra i Viktor su obrisali sve zajedničke fotografije i još jednom potvrdili da je kraj.

Viktor Živojinović, Sandra Miljaković
foto: Damir Dervišagić

Međutim, da se klin klinom izbija, šminkerka je brzo shvatila, pa je već bacila oko na drugog muškarca! Naime, već izvestan period kolaju gradske priče da je Miljakovićka zainteresovana za Miloša Bikovića i da pokušava da stupi u kontakt s njim.

Miloš Biković, Miodrag Radonjić
foto: Kurir televizija

Navodno, ona je preko zajedničkih prijatelja dogovarala da se zvanično upoznaju na jednom gradskom događaju. Ipak, sve to je palo u vodu nakon što se glumac na premijeri filma pojavio u društvu nove devojke.

Miloš Biković
foto: ATA Images

Inače, interesantno je da Miljakovićeva na Instagramu prati Bikovića, ali joj on nije uzvratio.

Džoni Dep, Miloš Biković
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/ J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja