BIVŠA DEVOJKA DRAŠKA STANIVUKOVIĆA PROVOCIRA: Kristina neće više da ĆUTI, brutalnu poruku posvetila gradonačelniku?! (FOTO)
Foto: ATA Images, Printscreen/Instagram

OGLASILA SE NA MREŽAMA

BIVŠA DEVOJKA DRAŠKA STANIVUKOVIĆA PROVOCIRA: Kristina neće više da ĆUTI, brutalnu poruku posvetila gradonačelniku?! (FOTO)

Stars -

Pevačica Tanja Savić oprostila je Drašku Stanivukoviću navodne letnje avanture, te su njih dvoje obnovili svoju romansu.

Inače, Draško Stanivuković donedavno je bio u vezi sa Kristinom Beronjom, koja je na svom Instagram profilu sada podelila interesantnu poruku, a mnogi misle da su ove njene reči upućenje upravo njenom bivšem dečku.

- Oprostite mi moju ružnu prošlost - podelila je Kristina na Instagramu uz emotikon koji plače od smeha.

Kristina Beronja, Draško Stanivuković
foto: Printscreen/Instagram

Inače, kada je Tanjina i Draškova afera izašla u javnost, Beronja se povukla sa društvenih mreža i nije se oglašavala.

Da podsetimo, ono što je do sada poznato o afreri Tanje Savić sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem, jeste da njihova veza datira od janura ove godine, da su sa društvom bili na Jahorini, a postoje i njihove fotografije sa Tanjinog nastupa na kojima su zagrljeni. Kada je u javnost dospela informacija o ovoj aferi, pevačica i političar su već okončali vezu i to navodno zbog njegovog neverstva.

Draško Stanivuković
foto: Damir Dervišagić

Ipak, na kraju oni su uspeli da nađu zajednički jezik i da obnove svoju romansu, a kako kaže naš izvor, Tanjina porodica navija svim srcem za ovu ljubav.

- Tanjina porodica obožava Draška. Oni misle da je on idealan partner za nju. Mlad je, bogat i uspešan, pa smatraju kako će uz njega lako prevazići rastanak od bivšeg partnera Dušana Jovančevića - kaže navodno Tanjina prijateljica i dodaje da je pevačica zaljubljena do ušiju.

Tanja Savić, Draško Stanivuković
foto: Privatna arhiva, Printscreen/Instagram

Kurir.rs

Bonus video:

00:27

TANJA SAVIĆ SKAČE U MORE, BUJNO POPRSJE U PRVOM PLANU: Napravila pravu pometnju snimkom iz vode! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track