TANJA SAVIĆ SA DRAŠKOM IMA VELIKE PLANOVE: Ne odbija nijednu tezgu, ŠTEDI svaki dinar, brat je vozi, sestra čuva decu, a evo zašto
Foto: Damir Dervišagić

ima svoj cilj

TANJA SAVIĆ SA DRAŠKOM IMA VELIKE PLANOVE: Ne odbija nijednu tezgu, ŠTEDI svaki dinar, brat je vozi, sestra čuva decu, a evo zašto

Stars -

Nakon mnogobrojnih skandala sa suprugom Dušanom Jovančevićem, pevačica Tanja Savić je shvatila da jedini način da ima normalan život sa svoje dvoje dece jeste da se i zakonski razvede. Takođe od kada je obnovila vezu sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem, želi da ubrza proces i bude slobodna žena, te sada vredno radi kako bi uštedela svaki dinar i angažovala najbolje advokate.

Još u aprilu 2020. godine Tanja Savić prijavila je svog supruga da ju je fizički i psihički zlostavljao. Dušan Jovančević je tada bez njenog znanja odveo njihove sinove za Australiju, te je pevačica na sve načine pokušavala da vrati decu za Srbiju, što je u međuvremenu uspela u junu ove godine.

Tanja Savic, Dusan Jovancevic, dec 2016
foto: Dragan Kadić

- Još tada je želela razvod, ali nije bila finansijski stabilna jer nije radila zbog korone. Sada prihvata sve ponude, čak i one koje su ispod njene cene kako bi uštedela, kaže izvor blizak pevačici.

Međutim, Tanja sada ima razlog više da se što brže razvede jer je obnovila vezu sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem.

Tanja Savić, Duško Stanivuković
foto: Printskrin / You Tube

- Tanji je preko glave svih skandala i Dušanovog maltretiranja, tako da je rešila da konačno stavi tačku na brak i tako prekine sve veze sa njim. Jasno joj je da će on na sve načine pokušavati da joj oduzme decu, te je zato odlučila da uštedi dovoljno para kako bi angažovala najbolje advokate za brakorazvodne parnice jer postupak mora da se vodi u Australiji. Zbog toga još od sredine proteklog leta neumorno radi, te ne odbija ni jedan nastup, a zarađeni honorar troši samo za osnovne potrebe, dok ostatak štedi za razvod - ističe izvor blizak pevačici te dodaje:

- Ona nije znala u kom smeru će ići njena veza sa Draškom, ali joj je jasno da ništa ozbiljno ne mogu da planiraju ukoliko je ona još zakonski u braku. To je i jedan od glavnih razloga zašto su u početku skrivali vezu. Kako su, nakon manjih nesuglasica, uspeli da izglade odnos, Tanja sada još više želi da što pre okonča brak sa Dušanom, kako bi neometano mogla da uživa sa Draškom, i tako više niko ne bi mogao da upire prstom u nju da je i dalje udata.

Tanja Savić, Draško Stanivuković
foto: Privatna arhiva

Koliko je ozbiljna u nameri da angažuje najbolje advokate za brakorazvodnu parnicu svedoči i što štedi svaki dinar koji zaradi.

- Iako njeni honorari nisu mali, a takođe joj je prebukiran raspored nastupa, Tanja ne želi ništa da prepusti slučaju. Angažovala je svoju familiju da joj pomogne u poslu i na taj način dodatno štedi novac. Tako je brat vozi na nastupe, umesto profesionalnog vozača, sestra joj tada čuva decu, a najčešće se sama šminka i sprema za koncerte. U suštini uposlila je celu familiju da joj pomogne da uštedi novac - otkriva izvor.

Podsetimo, u junu ove godine Tanja i Dušan ponovo su zbunili javnost svojim oprečnim izjava o razvodu. Naime, prvo je Jovančević tvrdio da je prvi podneo papire za razvod, dok je pevačica tada istakla da to nije istina.

Tanja oprostila Drašku aferu sa Kijom Kockar

Tanjina i Draškova veza datira od janura ove godine, kada su zabeležene slike da su zajedno bili na Jahorini, a postoje i snimci sa Tanjinog nastupa na kojima su zagrljeni. Kada je u javnost dospela informacija o ovoj aferi, pevačica i političar su već okončali vezu i to navodno zbog njegovog neverstva, međutim, pevačica mu je sada sve oprostila i njihovoj ljubavi dala još jednu šansu. Kamen spoticanja je navodno bilo to što je političar bio blizak sa Kijom Kockar, dok je bio sa Tanjom, ali sudeći po novim fotografijama, na kojima sede zajedno i ne skidaju osmeh sa lica, izgleda da su rešili sve nesuglasice.

Kija Kockar
foto: Nemanja Nikolić

kurir.rs/blic

Bonus video:

00:11

SEVNULI I HALTERI: Tanja Savić provocira u CRVENOJ SPAVAĆICI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track