SKANDAL! TEA TAIROVIĆ NAPUSTILA EMISIJU! A onda je došlo do žestoke svađe s voditeljem i njenom mamom u šminkernici
Foto: Kurir, Printscreen, Damir Dervišagić

ne da na ćerku

SKANDAL! TEA TAIROVIĆ NAPUSTILA EMISIJU! A onda je došlo do žestoke svađe s voditeljem i njenom mamom u šminkernici

Stars -

Pevačica Tea Tairović (25) doživela je veliku neprijatnost na snimanju jedne emisije.

Tairovićevu je, naime, tokom snimanja voditelj Siniša Medić pitao da li joj je eksplicitni snimak, o kom se naširoko pričalo, pomogao u karijeri, na šta je ona odbila da da odgovor. Drugo pitanje da li može da bude sa jednim muškarcem ili mora da ima dva partnera ju je potpuno razbesnelo.

- Tea nije mogla da veruje šta je doživela. Izgubila je kontrolu! Odbrusila je voditelju da je bezobrazan, te odmah napustila emisiju. Svi na snimanju nisu znali kako da reaguju - rekao nam je izvor.

Tea Tairović, Božica Malević
foto: Kurir

- Njega je potom u šminkernici napala njena majka Božica Malević, koja je vikala na sav glas da mora da nauči kako se postavljaju pitanja. Rekao joj je: "Ja tebe pamtim kao ženu koja je bila starleta u spotu Miloša Bojanića", nikako nisu mogli da se smire!

Tea Tairović
foto: Printscreen/Instagram

Teina majka je, podsetimo, bila velika podrška ćerki još dok se ona takmičila u "Zvezdama Granda", pa su tako svojevremeno, kad bi pevačicu videli na snimanjima "Grandovih" emisija s mamom, mnogi mislili da joj je drugarica.

Božica je, inače, jedno vreme radila i kao voditeljka na jednoj televiziji, a u pomenutom spotu Miloša Bojanića partnera joj je glumio voditelj Zoran Pejić Peja.

Božica Malević, Tea Tairović
foto: Printscreen Instagram, Damir Dervišagić

kurir.rs

Bonus video:

00:30

SPUŠTENE PANTALONE I SILIKONI U PRVOM PLANU: Tea Tairović u Americi zaludela masu OBLINAMA, plesom i glasom! Jači pol u TRANSU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track