NE ZNAM GDE BIH BILA DA NISAM RASLA UZ TVOJU SNAGU! Merima Njegomir se bori sa KANCEROM, a njena ćerka joj javno uputila OVE REČI!
Foto: Zorana Jevtić

UZ NJU JE

NE ZNAM GDE BIH BILA DA NISAM RASLA UZ TVOJU SNAGU! Merima Njegomir se bori sa KANCEROM, a njena ćerka joj javno uputila OVE REČI!

Stars -

Kao bomba odjeknula je vest da je zdravstveno stanje pevačice Merime Njegomir ozbiljno narušeno, a pevačica bori sa kancerom. Sada joj je njena ćerka putem društvene mreže uputila emotivne reči.

Naime, Merima je proslavila 68. rođendan, a ćerka Jelena je na Instagramu objavila fotografiju uz opis:

" Ne znam šta bi bilo da me od malena nisi učila da se jedino ljubav deljenjem umnožava. Kako bi bilo da mi nisi u svaku poru usadila da je davanje ujedno i primanje. Kakav bi moj život sada bio da mi svojim životom nisi pokazala da se hrabrost uvek isplati i da pratim svoje srce kao jedinu putanju. Da nemoguće ne postoji kad postoji jaka volja. Ne znam gde bih bila da nisam rasla uz tvoju snagu. Ali znam da niko od nas ne bi postojao da se ti nisi rodila tog jednog devetog novembra. Srećan rođendan mom najboljem prijatelju. Najboljoj mami na svetu", napisala je Jelena.

Merima Njegomir
foto: Damir Dervišagić

- Zdravstveno se osećam loše, borim se protiv teške bolesti. Sa velikim timom stručnjaka i lekara nadam se da ću se izboriti sa ovom teškom bolešću... Upotrebljavam svu svoju snagu i sve ono što sam prethodnih godina imala, tu moju energiju i da pokušavam da se izborim. Mnogi su se izborili, nadam se da ću i ja, mislim pozitivno - rekla je pevačica za Pink.rs.

Merima Njegomir
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:36

MERIMA NJEGOMIR OŠTRO O MODERNIM MUZIČKIM TRENDOVIMA: Danas se muzika više GLEDA nego što se sluša, glas NIJE PRESUDAN!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track