VRATILI SE U ŠOU! Snajka Nađa: Sa svekrvom imam savršen odnos, pogotovo kad se okrenemo zajedno protiv Marka!
Foto: Kurir TV

majke i snajke

VRATILI SE U ŠOU! Snajka Nađa: Sa svekrvom imam savršen odnos, pogotovo kad se okrenemo zajedno protiv Marka!

Stars -

Porodica Otić iz Novog Sada ponovo je rešila da okuša sreću u kulinarskom takmičenju "Majke i snajke" na Kurir televiziji. Majka Vesna i snajka Nađa su se, uz podršku sina i supruga Marka, prijavile za učešće i u drugoj sezoni emisije, kako bi se ovaj put bolje pokazale i pokušale da stignu do finala.

majke i snajke
foto: Kurir TV

- Pošto je Nađa bila neiskusna u kuvanju, ja sam je zamolila da zajedno učestvujemo u ovom šou-programu, tako da je sve što je naučila - naučila za ovo vreme, kako sa svojom majkom i porodicom, tako i sa mnom. Vežbali smo i navežbali - na početku razgovora otkrila nam je majka Vesna.

Nađa kaže da je ovom izazovu pristupila kao svojevrsnom eksperimentu. - Meni je sve ovo i dalje eksperiment, posebno u kuhinji. Uvek volim nešto novo da probam, posebno kad ispadne dobro. Ako ne uspe, onda nisam nešto oduševljena - otkriva snajka.

I Marko ima samo reči hvale za takmičenje.

- Moji utisci su sasvim okej. Lepo smo se družili, lepo smo proveli te dane u Beogradu na snimanju. Atmosfera je zanimljiva, videli smo neki novi svet iz nekog drugog ugla. Baš je bilo zanimljivo - priča ovaj sportista.

Nađa i Marko su u vezi oko godinu i po dana.

- Marko i ja smo se upoznali preko zajedničkog druga. Funkcionišemo super, sa standardnim svađama (smeh). Vesna i ja smo u savršenim odnosima, pogotovo kad se okrenemo zajedno protiv Marka, tad je najbolje. Generalno jako lepo funkcionišemo, lepo su me prihvatili u porodici - ističe snajka Nađa.

majke i snajke
foto: Kurir TV

Mama Vesna kaže da voli da provodi vreme sa sinom i snajkom, što Marka raduje.

- To mi jako znači i srećan sam što je tako, jer vidim kod dosta mojih drugara da se njihove majke ne slažu s njihovim devojkama i tu ostaje malo gorak ukus. A ovako, kada se slažu i kada su dobre, meni je super - priznao nam je Marko, dok Nađa dodaje:

- Sigurno da ima majki koje ne vole devojke svojih sinova, ali ja sam imala sreće da ne naletim na jednu takvu, već na čistu suprotnost.

Iako Vesna voli da provodi vreme s decom, priznaje da ih s vremena na vreme ostavi same.

- Deca vole kad mi negde otputujemo, pa oni ostanu sami, da bi mogli da uživaju - iskrena je majka.

Za kraj, Vesna i Nađa imale su zajedničku poruku.

- "Majke i snajke" su divan porodični šou, koji promoviše porodicu i ljubav između majki i snajki, a tu su i sinovi. Bilo je zadovoljstvo učestvovati i jedva čekamo nastavak takmičenja - uglas poručuju njih dve.

majke i snajke
foto: Kurir TV

Kurir.rs/Aleksandar Panić

Bonus video:

55:35

MAJKE-I-SNAJKE-37 SEKI PAO ŠEĆER, RAŠA SE ODMAH UHVATIO TIGANJA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track