KOMŠIJE SU OBOŽAVALE MERIMU: Ponašala se kao sav normalan svet, a priča iz salona nateraće vam suze na oči
Foto: Zorana Jevtić

JEDNOM SU PRIČALI O NJOJ

KOMŠIJE SU OBOŽAVALE MERIMU: Ponašala se kao sav normalan svet, a priča iz salona nateraće vam suze na oči

Stars -

Pevačica Merima Njegomir izgubila je bitku sa teškom bolešću u 69. godini.

Mnogi su se od oprostili od pevačice narodne muzike, a jednom prilikom njeni susedi imali su samo reči hvale.

Oni su često govorili kako je Merima kao sav normalan svet.

- Dolazi kod nas, ne tako često, ali bar jednom mesečno. Uglavnom kupuje vodu. Ne kupuje grickalice i alkohol. Koliko znam živi tu u blizini sa ćerkom. Vrlo je ljubazna i prijatna, nikad nikakvih problema nismo imali sa njom - pričali su prodavci sa Vračara o Merimi.

Merima Njegomir
foto: Damir Dervišagić

- Merima je izvanredna žena. Ona je pre nekoliko meseci sama, bez ikakve preporuke i najave došla u naš salon. Ja je isprva nisam prepoznala, jer nisam nosila naočare. Tražila je feniranje, a ja sam je zamolila da sedne i sačeka, što je i učinila, nije se bunila. Tek kasnije kada sam shvatila da je reč o Merimi ja sam se izvinila što sam je pustila da čeka, ali ona nije imala ništa protiv. Od tada stalno dolazi kod nas. Ponaša se potpuno normalno, nikad nema nikakve posebne zahteve, ta žena nema grama arogancije u sebi. Ona je prava dama i umetnica i zaslužuje svako poštovanje. Ponosna sam što dolazi u naš salon - pričala je jednom prilikom vlasnica salona.

- Merima je naša draga komšinica. Fina je žena, normalna, kao i sve druge. Dođe ponekad ovde, ali nije skoro dolazila. Viđamo je skoro svakodnevno u prolatu na ulici. Izgleda fenomenalno u svojim godinama. Uvek je doterana i namirisana - rekle su radnice iz jednog lokala pre 3 godine.

Merima Njegomir
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:57

MARINKO JE VOLEO HARMONIKU, ONA GA I ISPRATILA Scena koja CEPA DUŠU: Harmonikaši poslednji put Marinku odsvirali Jedina moja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track